Raamfolie monteurAutoliefhebbers opgelet! We hebben weer een vacature open staan. Ervaring niet vereist, handigheid wel!

GRATIS JE EIGEN AUTO TINTEN!

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega die graag een nieuw vak wil leren. Wij verwachten niet dat je ervaring hebt met het plakken van raamfolie omdat we als geen ander weten dat we een vrij uniek vak hebben.

Als je secuur bent en goed met je handen kan werken dan ben jij waarschijnlijk een geschikte aanvulling op het Luna team. Wij werken stap voor stap naar een allround raamfolie monteur.

Ben je een autoliefhebber en vind je het leuk om in een klein team (12 team genoten) te werken?

Heb je een positieve uitstraling?

Ben je secuur?

Kun je goed met je handen werken?

In bezit van rijbewijs B?

Beschikbaar voor 40 uur van maandag t/m vrijdag?

Dan gaan we graag met je aan de slag.

Het stappenplan

  1. Na 7 maanden zal de werknemer zelfstandig portierruiten en vaste zijruiten kunnen voorzien van raamfolie.

Bij een positieve evaluatie zal dit leiden tot een verlenging van de arbeidsovereenkomst met 6 maanden en een verhoging van het brutoloon met € 100,-.

  1. Na de 1e verlenging (totaal dienstverband van 13 maanden) kan de werknemer zelfstandig portierruiten, vaste zijruiten en achterruiten van auto’s met klep voorzien van raamfolie. Daarnaast wordt hij geacht zelfstandig portierruiten uit te bouwen en de zogenoemde rasterrand luchtvrij af te werken (DOT-Matrix behandeling). In deze fase leert de werknemer ook ruiten van gebouwen met een maximale grote van 1 vierkante meter zelfstandig te voorzien van raamfolie.

Bij een positieve evaluatie zal dit leiden tot een 2e verlenging van 6 maanden en de bijbehorende verhoging van € 100,- op het brutoloon.

  1. Na de 2e verlenging (totaal dienstverband van 19 maanden) ben je een allround raamfolie monteur en willen we je natuurlijk niet meer kwijt. Nu kun je geheel zelfstandig en op locatie elke ruit van auto en gebouw voorzien van raamfolie. Je hebt dan ook een vaste aanstelling verdiend voor onbepaalde tijd met een passend salaris wat voor een volleerd raamfolie monteur staat.

Wil je niet direct je eigen baan opzeggen of twijfel je of dit werk iets voor je is?

Loop een dagje met ons mee, neem je eigen auto mee dan tinten we deze samen op je proef dag!

Interesse? Stuur een mail naar info@lunaglasstinting of stuur een Whatsapp bericht via de button op deze pagina. Bellen mag natuurlijk ook 0403400142 !