Raamfolie laten aanbrengen?

Een heldere kijk op tinten en blinderen

Dit moet je weten over raamfolie laten plaatsen

Het is fijn als de zon schijnt, maar niet als je op kantoor aan het werk bent. Daar zorgt de binnenvallende zon juist voor ongemak: schitteringen op computerschermen en stijgende temperaturen maken comfortabel werken moeilijk.

Dat gaat ook ten koste van de productiviteit, maar gelukkig is er een goede oplossing: raamfolie biedt uitkomst. Maar waar moet je nu op letten bij raamfolie laten aanbrengen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is de meerwaarde van een erkend installateur?

Raamfolie laten plaatsen gebeurt vaak als vorm van zonnewering. Maar wist je dat raamfolies ook voor vele andere toepassingen worden gebruikt? Van energiebesparing tot inbraakbeveiliging, en van het creëren van privacy tot sfeervol decoratief element: de mogelijkheden zijn groot, dus oriënteer je goed op de verschillende soorten raamfolies.

Via onderstaande buttons maak je kennis met het assortiment raamfolies voor gebouwen van Luna Glass Tinting. Wil je liever direct schakelen met een van onze adviseurs? Vraag dan direct advies aan.

Waarom Luna Glass Tinting

 • Hoogwaardige folies
 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Garantie tot 16 jaar

Ontdek jouw ideale raamfolie

Raamfolies combineren

Het moge duidelijk zijn: raamfolie laten plaatsen brengt allerlei mogelijkheden met zich mee. Goed om te weten: verschillende soorten raamfolies kunnen elkaar aanvullen. Zo wordt zonwerend en warmtewerend vaak gecombineerd, en dat geldt ook voor inkijkwerend en inbraakwerend. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op en ontdek wat Luna Glass Tinting voor jouw gebouw kan betekenen.

Zonwerende raamfolie aanbrengen

Voordelen raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten plaatsen levert direct resultaat op. Afhankelijk van het type raamfolie profiteer je van verschillende mogelijke voordelen, zoals:

 • Veiligheid: veiligheidsfolie voorkomt versplintering bij een glasbreuk.
 • Privacy: voorkom inkijk en vergroot je handelingsvrijheid.
 • Prettig binnenklimaat: vermijd UV-straling en houd de temperatuur onder controle.
 • Comfortabel werken: wel maximale lichtopbrengst, maar geen last van de zon.
 • Lager energieverbruik: een zonwerende raamfolie zorgt voor lagere energiekosten.
 • Esthetische waarde: decoratieve raamfolie is niet alleen functioneel, maar heeft ook representatieve waarde. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Raamfolie plaatsen door erkend installateur

Raamfolie laten aanbrengen door een erkend installateur heeft verschillende voordelen: geen luchtbellen, geen vouwen, wel een optimale werking.

Luna Glass Tinting is Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van een kwaliteitsgarantie, maar ook van garantie tot maar liefst 16 jaar!

Luna-Glass-Tinting-Solar-Gard-premium-partner-300x196

Kosten raamfolie laten aanbrengen?

De kosten voor raamfolie laten plaatsen is afhankelijk van meerdere factoren: het aantal vierkante meters, de complexiteit van de ramen en de soorten folie die gebruikt worden. Ook de wijze van plaatsing – binnenkant of buitenkant – is van invloed. Wil je een offerte op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak en profiteer van de expertise van Luna Glass Tinting.

Tevreden klanten

9.3

Prima service en professioneel resultaat!

Vriendelijke deskundige medewerkers die doen wat ze beloven. Schitterend resultaat!
- Son en Breugel

Professionele glas tinting

Goede communicatie, reageren snel op email. Goed advies. Vooral het eindresultaat is erg goed. Je ziet gewoonweg niet dat er folie op de ramen zit, alleen natuurlijk dat het donkerder is.
- Zuidlaren

Meedenkers ten top!

Ik heb op mijn auto al standaard privacy glas zitten, maar vond de tint niet donker genoeg. Omdat het lastig te bepalen is wat de uitwerking van een bepaald folietype op al gekleurd glas heeft, heeft het team van Luna [...]
- Eindhoven

Uitstekend geholpen

Via mail een offerte opgevraagd voor het tinten van de ramen van mijn leaseauto. Snel genoeg een reactie ontvangen met een nette offerte. Deze geaccepteerd, waarna Luna goedkeuring van de leasemaatschappij geregeld heeft. Ook kon Luna vervangend vervoer verzorgen tegen [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Maikel, Bedankt voor deze hele mooie review! We zijn erg blij dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en wensen je veel plezier van je getinte ramen. Mvg Team Luna

- Eindhoven

Top zoals altijd

Ik heb er voor de 2e keer een BMW laten tinten. Goed advies, leenauto gekregen, netjes gebeld toen het klaar was (ruim voor sluitingstijd dezelfde dag). Goede kwaliteit en de auto ziet er weer mooi!

Reactie van het bedrijf

Beste Benjamin, Bedankt voor wederom het vertouwen in Luna Glass Tinting en dank voor deze positieve review! We wensen je veel plezier van je getinte ramen en misschien tot de volgende keer! Mvg Team Luna

- Eindhoven
120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Ramen folie laten aanbrengen? Vraag advies aan!

Of je nu energie wilt besparen of privacy wilt creëren: raamfolie laten aanbrengen is een snelle methode om wensen te realiseren. Mits professioneel geplaatst, kun je vele jaren vooruit. Wist je trouwens dat Luna Glass niet alleen gebouwraamfolies levert, maar ook autoraamfolies? Ideaal om onder meer de lak te beschermen en inkijk te voorkomen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op voor informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp