Raamfolie laten aanbrengen?

Een heldere kijk op tinten en blinderen

Wij Nederlanders zijn blij als de zon schijnt. Maar de zon heeft ook zo zijn nadelen.

Veelvoorkomende ergernissen zijn minder goed zicht op de weg, warmte in gebouwen en schitteringen op je beeldscherm.

De zon- en warmtewerende glasfolies van Luna Glass Tinting bieden de oplossing. Onze raamfolies zorgen voor meer veiligheid op de weg en meer productiviteit in scholen, kantoren en andere utiliteitsgebouwen.

Ons raamfolie-assortiment

Luna Glass Tinting is al ruim twintig jaar specialist in tinten, blinderen en het plaatsen van folies. Zo bieden we voor zowel de automotive branche als utiliteitsbouw een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige raamfolies. En hebben we voor elk doeleinde een geschikt folietype in huis. Zonwerend, inbraakvertragend en inkijkwerend bijvoorbeeld. Maar ook speciale warmtewerende folies en energiebesparende, isolerende en decoratieve raamfolies voor gebouwen. Het antivandalisme-folie voor het OV en publieke ruimtes maakt ons aanbod compleet.

Ontdek jouw ideale raamfolie

Raamfolie laten aanbrengen: daarom kies je voor Luna Glass Tinting

Het professioneel plaatsen van raamfolie begint met een goed advies. Er zijn immers inmiddels zoveel verschillende raamfolies op de markt en de ontwikkelingen volgen elkaar in recordtempo op. Graag gaan we dan ook vooraf met je in gesprek. Niet alleen over wat je wilt en waarvoor, maar ook binnen welk budget. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Nadat we het eens zijn over de voor jou de beste oplossing, plannen we een afspraak in voor plaatsing bij jou op locatie of in onze modern uitgeruste werkplaats. Dit uiteraard op een moment dat het jou uitkomt, en in het geval van gebouwraamfolie, gewoon onder werktijd en zonder verdere overlast.

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten geven we je maar liefst tot 16 jaar garantie op de door ons aangebrachte raamfolie. En in het geval van autoraamfolie geven we een officieel certificaat af, waarmee je je ervan verzekert dat je geblindeerde ramen aan alle actuele wettelijke eisen voldoen.

Raamfolie voor auto’s en bedrijfswagens

Wil je je auto laten tinten of blinderen? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten autoraamfolies. Variërend van lichte tinten (70% lichtdoorlaat) tot zeer donkere (5% lichtdoorlaat). Daarnaast kun je kiezen uit 2 topseries: de comfortserie die standaard privacyglas benadert en de speciale Ultra Performance-serie met een extreem hoge warmtewering. Ieder type met zijn eigen eigenschappen, prijsklasse, functie(s), en passend bij je persoonlijke smaak.

Alle raamfolies zijn van een zeer hoge kwaliteit en speciaal ontworpen om inkijk, warmte en hinderlijke straling tegen te gaan. Wanneer je je autoruit(en) door ons laat tinten, ben je er bovendien van verzekerd dat je ruiten aan de wettelijke normen voldoen. Benieuwd welke folie het beste aansluit bij je wensen? Neem dan gerust contact met ons op of stap eens bij ons binnen voor een persoonlijk advies en vrijblijvende offerte.

Raamfolie voor gebouwen

De meeste pandeigenaren die ons benaderen, zijn in eerste instantie alleen op zoek naar een oplossing voor zonwering. Het assortiment gebouwraamfolies is echter veel breder dan dat. En ieder type raamfolie heeft zijn eigen functie. Van raamfolies voor energiebesparing en raamfolies die inbraakwerend zijn, tot folies die glasscherven bij elkaar houden bij een explosie.

Onze duurzame oplossingen vinden hun weg naar kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen. Ook staan we hoog aangeschreven bij projectontwikkelaars, glaszetters, architectenbureaus, gevelbouwers en schilderbedrijven. Wil je de ramen van een gebouw laten blinderen? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voeren vrijblijvend bij jou op locatie een glasanalyse en glasopnamen uit, waarna we een advies overleggen en een offerte op maat verzorgen.

Gegarandeerd tevreden!

Bel ons

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp