Raamfolie laten aanbrengen?

Een heldere kijk op tinten en blinderen

Dit moet je weten over raamfolie laten plaatsen

Het is fijn als de zon schijnt, maar niet als je op kantoor aan het werk bent. Daar zorgt de binnenvallende zon juist voor ongemak: schitteringen op computerschermen en stijgende temperaturen maken comfortabel werken moeilijk.

Dat gaat ook ten koste van de productiviteit, maar gelukkig is er een goede oplossing: raamfolie biedt uitkomst. Maar waar moet je nu op letten bij raamfolie laten aanbrengen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is de meerwaarde van een erkend installateur?

Raamfolie laten plaatsen gebeurt vaak als vorm van zonnewering. Maar wist je dat raamfolies ook voor vele andere toepassingen worden gebruikt? Van energiebesparing tot inbraakbeveiliging, en van het creëren van privacy tot sfeervol decoratief element: de mogelijkheden zijn groot, dus oriënteer je goed op de verschillende soorten raamfolies.

Via onderstaande buttons maak je kennis met het assortiment raamfolies voor gebouwen van Luna Glass Tinting. Wil je liever direct schakelen met een van onze adviseurs? Vraag dan direct advies aan.

Waarom Luna Glass Tinting

 • Hoogwaardige folies
 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Garantie tot 16 jaar

Ontdek jouw ideale raamfolie

Raamfolies combineren

Het moge duidelijk zijn: raamfolie laten plaatsen brengt allerlei mogelijkheden met zich mee. Goed om te weten: verschillende soorten raamfolies kunnen elkaar aanvullen. Zo wordt zonwerend en warmtewerend vaak gecombineerd, en dat geldt ook voor inkijkwerend en inbraakwerend. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op en ontdek wat Luna Glass Tinting voor jouw gebouw kan betekenen.

Zonwerende raamfolie aanbrengen

Voordelen raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten plaatsen levert direct resultaat op. Afhankelijk van het type raamfolie profiteer je van verschillende mogelijke voordelen, zoals:

 • Veiligheid: veiligheidsfolie voorkomt versplintering bij een glasbreuk.
 • Privacy: voorkom inkijk en vergroot je handelingsvrijheid.
 • Prettig binnenklimaat: vermijd UV-straling en houd de temperatuur onder controle.
 • Comfortabel werken: wel maximale lichtopbrengst, maar geen last van de zon.
 • Lager energieverbruik: een zonwerende raamfolie zorgt voor lagere energiekosten.
 • Esthetische waarde: decoratieve raamfolie is niet alleen functioneel, maar heeft ook representatieve waarde. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Raamfolie plaatsen door erkend installateur

Raamfolie laten aanbrengen door een erkend installateur heeft verschillende voordelen: geen luchtbellen, geen vouwen, wel een optimale werking.

Luna Glass Tinting is Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van een kwaliteitsgarantie, maar ook van garantie tot maar liefst 16 jaar!

Luna-Glass-Tinting-Solar-Gard-premium-partner-300x196

Kosten raamfolie laten aanbrengen?

De kosten voor raamfolie laten plaatsen is afhankelijk van meerdere factoren: het aantal vierkante meters, de complexiteit van de ramen en de soorten folie die gebruikt worden. Ook de wijze van plaatsing – binnenkant of buitenkant – is van invloed. Wil je een offerte op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak en profiteer van de expertise van Luna Glass Tinting.

Daarom Luna Glass Tinting

 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Gecertificeerd partner Folie Garant
 • Tot 16 jaar garantie
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Installatie van duizenden vierkante meters raamfolie per jaar
 • Hoogwaardige folies van de beste merken
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat

Tevreden klanten

9.4

Beste folie voor auto’s en vakkundig aangebracht

Ik kom al meer dan 15 jaar bij Luna Glass Tinting en in al die jaren heeft Luna Glass Tinting de ontwikkeling gevolgd om de beste folie aan te kunnen bieden. Daarnaast is de kwaliteit van het aanbrengen van de folie [...]

Reactie van het bedrijf

Bedankt Lex voor deze mooie review en voor het jarenlange vertrouwen in Luna Glass Tinting!

- Tilburg

Zoals de verwachting!!!

Super proffesioneel bedrijf met vakmensen in de werkplaats.
- IJmuiden

Geweldig

Mijn zoon heeft de ene dag de offerte gehad, en gereageerd, de andere dag had men tijd om de ruiten te "beplakken". En dat werd op zo'n deskundige en vriendelijke wijze gedaan, dat we daar uiterst tevreden over zijn. [...]
- Oss

Snel, vakkundig, en netjes

Ik heb binnen 24u een reactie gehad van Luna Glass Tinting, en zijn konden al heel snel leveren. Degene die de folie kwam zetten was beleefd, uiterst secuur en snel. Al met al een 10/10 ervaring.
- Eindhoven

Alles prima geregeld volgens afspraak.

Het resultaat is prima. Duidelijk minder warm na aanbrengen van de folie.
- Breda
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ramen folie laten aanbrengen? Vraag advies aan!

Of je nu energie wilt besparen of privacy wilt creëren: raamfolie laten aanbrengen is een snelle methode om wensen te realiseren. Mits professioneel geplaatst, kun je vele jaren vooruit. Wist je trouwens dat Luna Glass niet alleen gebouwraamfolies levert, maar ook autoraamfolies? Ideaal om onder meer de lak te beschermen en inkijk te voorkomen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op voor informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp