Saint-Gobain Solar Gard

Saint-Gobain Solar Gard

Saint-Gobain Solar Gard is een onderdeel van Saint-Gobain. Saint-Gobain bekend van meerdere innovatieve materialen zoals vlakglas, isolatie en bouw en constructie materialen.

Solar Gard is gespecialiseerd in raamfolie voor gebouwen en auto’s en levert producten in meer dan 90 landen. De hoofdvestiging van het bedrijf bevind zich in San Diego USA. Het is bewezen dat de raamfolie voor zonwering in gebouwen koolstofnegatief is en de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Bekijk hier de introductie video van Saint-Gobain Solar Gard raamfolie:

Solar Gard marktleider van raamfolies voor utiliteitsbouw

Solar Gard marktleider van zonwerende, warmtewerende, veiligheids- en inbraakvertragende raamfolie voor de utiliteitsbranche, ziet erop toe dat haar installateurs klanten correct en zonder risico’s informeren en adviseren. Hiervoor heeft Solar Gard een online trainingsprogramma ontwikkeld. Solar Gard blijft nieuwe onderdelen aan de training toevoegen waardoor de installateurs op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glasfolie, glas, airconditioning etc.

Luna Glass Tinting BV is erkend verdeler en installateur

Luna Glass Tinting is officieel installateur van raamfolie van Solar Gard en heeft daarom in de persoon van Paul Machielsen ook de training gevolgd. Hij heeft inmiddels de uitgebreide cursus voltooid en zal zich ook in de toekomst blijven ontwikkelen door de trainingen van Solar Gard te blijven volgen. Luna Glass Tinting mag het logo van de Solar Gard Academy voeren en zich uitroepen tot het Premium Partnership!

Premium Partnership: de voordelen

Als Solar Gard Premium Partner genieten wij als installateur en jij als klant van verschillende voordelen:

  • Kennis van de nieuwste technieken
  • Deskundig meetrapport
  • 7 jaar garantie op buitenfolie en 12 jaar op binnenfolie
  • Regelmatig controles om de beste kwaliteit te waarborgen

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken van Saint-Gobain en hebben toegang tot de meest recente kennis binnen de markt. Jaarlijks komen wij samen met Saint-Gobain Solar Gard en alle Premium Partners om actuele informatie te delen en mee te denken in productontwikkelingen.

Wat betekent dit concreet voor jou?

Nadat Luna Glass Tinting bij jou op locatie verschillende metingen heeft uitgevoerd, sturen we de resultaten naar Saint-Gobain Solar Gard. Zij berekenen de prestatie van het glas, inclusief verschillende folies en evalueren het risico op een thermische ruitbreuk. Hun bevindingen en aanbevelingen worden vervolgens in een rapport met ons gedeeld, zodat wij jou van het beste advies kunnen voorzien.

Mocht er toch iets mis gaan, dan staan we garant. Als Premium Partner bieden wij altijd een schriftelijke fabrieksgarantie van onze Saint-Gobain Solar Gard. Deze garantie (7 jaar voor buitenfolie, 12 jaar voor binnenfolie) omvat niet alleen het kosteloos verwijderen van de oude folie, maar ook het gratis leveren van de nieuwe raamfolie en de volledige montage – een unicum binnen onze markt.

Bovendien voert de leverancier regelmatig controles uit om de beste kwaliteit voor jou te waarborgen. Zo kunnen we met vertrouwen stellen dat we alleen de beste kwaliteit leveren!

Zon- en warmte werende folie

Zonwerende folies zijn er in verschillende uitvoeringen onder andere zonwerende folie, warmte reflecterende folie, veiligheid folie en beveiliging folieZe zijn verkrijgbaar in heldere en getinte varianten. Zonwerende folies verbeteren het werkklimaat en dragen bij aan een opvallende besparing op energiekosten. Laat je goed adviseren welk folie type bij jou toepassing het gewenste resultaat oplevert.

Veiligheidsfolie

Bij Luna Glass Tinting kunt u schade voorkomen door uw glas veiliger te laten maken met heldere veiligheidsfolie. De raamfolie zorgt ervoor dat bij breuk geen letsel veroorzaakt wordt, bij een explozie het glas niet in scherven of splinters rondvliegt of voorkomt dat glas bij breuk in levensmiddelen terechtkomt. Wilt u uw glas veilig maken? Vraag direct een offerte aan voor veiligheidsfolie. 

Anti vandalisme folie

Schade aan ruiten in treinen, bussen, trams of metro’s kan ernstige vormen aannemen. Krassen en bijtende zuren kunnen blijvende gevolgen hebben voor glas en andere kwetsbare materialen. Het vervangen of herstellen brengt vaak hoge kosten met zich mee. Een groot probleem voor de openbaar vervoer branche. De oplossing is anti vandalisme folie van Saint-Gobain Solar Gard.