Bekijk ons assortiment auto foliesoorten

Bij Luna Glass Tinting heb je de keuze uit een breed assortiment aan foliesoorten. Zo kun je voor zowel auto raamfolie als lakbeschermingsfolie terecht. Ons assortiment is op te delen in 2 top series: Comfort Line en Maximum Performance Line.

Daarnaast kunnen onze raamfolies voor diverse toepassingen worden gebruikt, waaronder: inkijkwering, blinderen, zonwering of anti inbraak.

Blinderende raamfolie auto

De blinderende raamfolie van Comfort Line biedt privacy en een veiliger gevoel in je auto. De folie heeft van buiten een mooie donkere kleur en vanuit binnen een zeer heldere doorkijk. 

Wanneer je op zoek bent naar donkere raamfolie voor je auto waarbij warmtewering iets minder van belang is, is dit de perfecte oplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden, klik dan door naar achterruit blinderenvoorruit blinderen of zijruiten blinderen.

De getinte raamfolie van Comfort Line is verkrijgbaar in 6 gradaties:

Voordelen blinderende raamfolie

 • Meer privacy (inkijkwerend)
 • Veiliger gevoel in je auto
 • Mooiere uitstraling van je auto
 • Zonwerend
 • 10 jaar garantie

 

Comfortline Doorlaatbaarheid van licht Beschrijving
FG05 5% Perfect om inkijk te weren.
FG10 10% Benaderd privacy glas, inkijkwerend.
FG20 20% Benaderd privacy glas, zonwerend
FG30 30% Wanneer men privacy glas te donker vindt.
FG40 40% Zeer chique tint om een verloop te maken met voorportieren.
FG70 70% De enige tint die toegestaan is op voorportieren en voorruit

Meer informatie over de blinderende raamfolie van Comfort Line? Neem dan contact met ons op en wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Of vraag direct een  afspraak aan!

Zonwerende raamfolie auto

Ben je op zoek naar raamfolie die zowel zon- als warmtewerend is? De Maximum Performance Line van Luna Glass Tinting blokkeert 63% van de zonnewarmte en is daarnaast door middel van de nieuwste techniek (Nano ceramische folie) storingsvrij. Zo voorkomt de zonwerende folie storingen in de ruit- of parkeersensoren van je auto. Bij andere folies kan dit probleem namelijk wel optreden.

Deze high-tech folie is beschikbaar in diverse tinten (waaronder transparant), waardoor je de uitstraling van je auto zelf kunt bepalen.

De zonwerende raamfolie van Maximum Performance is beschikbaar in 3 gradaties:

Voordelen zonwerende raamfolie

 • Zonwerend
 • Extreem hoge warmtewering (tot 63%)
 • Storingsvrije folie
 • Bepaal zelf de uitstraling

Maximum Performance Line Doorlaatbaarheid van licht Beschrijving
MP20 16% Benaderd privacy glas, zon- warmtewerend
MP30 28% Wanneer men privacy glas te donker vindt.
MP70 70% De enige tint die toegestaan is op voorportieren en voorruit.

 

Meer weten over de Maximum Performance Line? Onze medewerkers staan je graag te woord voor persoonlijk advies. Neem contact op of vraag een afspraak aan.

Anti inbraakfolie

De anti inbraakfolie van Luna Glass Tinting voorkomt of vertraagt een inbraak, beschermt je tegen rondvliegend glas bij een ongeluk en heeft daarnaast een UV-werende werking.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij erkend installateur van veiligheidsfolie. Kijk voor meer informatie op onze veiligheidsfolie pagina of maak direct een online afspraak.

autoraam met en zonder anti inbraak folie

Lakbeschermingsfolie

Met de lakbeschermingsfolie van Luna Glass Tinting bescherm je de autolak van je auto tegen invloeden van buitenaf. De XPEL lakbescherming beschermt je auto tegen:

 • Steenslag
 • Schade door gebruik
 • Openslaande deuren van andere auto’s
 • Krassen
 • Ander vuil zoals vogelpoep, insecten of boomsappen.

 

Bekijk voor meer informatie over autolak bescherming onze lakbeschermingsfolie pagina of neem contact op met een van onze specialisten.  

Chameleon autoraamfolie

De nieuwste trend op het gebied van auto raamfolie is chameleon folie. Naast dat de folie een mooi paarblauw effect heeft, houdt deze maar liefst 83% van de warmte buitenaf tegen.

Kijk voor meer informatie op onze chameleon folie pagina of neem direct contact op met een van onze monteurs.

Installatie lakbeschermingsfolie aston martin
Mercedes met chameleon folie

Auto raamfolie op maat

Bij Luna Glass Tinting worden auto raamfolies altijd exact op maat gesneden door middel van een moderne snijcomputer. Zo kunnen we voor elk model auto een maatwerk raamfolie snijden.

De auto raamfolie wordt vervolgens door een van ons professioneel opgeleide installateurs aangebracht. Doordat we zodanig overtuigd zijn van onze kwaliteit ontvang je altijd 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte folies!

Maak een afspraak

Je auto voorzien van raamfolie of lakbescherming? Neem dan vrijblijvend contact op met Luna Glass Tinting via info@lunaglasstinting.nl of (040) 340 0142. Of maak direct online een afspraak wanneer het jou uitkomt!

Daarom Luna Glass Tinting

 • Uitgebreid aanbod hoogwaardige folies
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Persoonlijk advies
 • Garantie van 10 jaar

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp