Solar Gard Metal en Mirror shield

Voorkomt schade aan metaal & spiegels

Solar Gard® Metal & Mirror Shield

Schade en onderhoud in openbare ruimtes brengen hoge kosten met zich mee. Saint-Gobain Solar Gard heeft naast de transparante Graffiti Gard-folie twee nieuwe topproducten Metal Shield en Mirror Shield ontwikkeld. Hiermee kunt u op kosten in publieke ruimtes en in het openbaar vervoer besparen.

Schade aan liftdeuren en roltrappen

Bekrast of beschadigd metaal bij liftdeuren of roltrappen kon voorheen alleen vervangen worden door nieuwe panelen. Saint-Gobain Solar Gard heeft een zeer sterke folie ontwikkeld die over het beschadigde plaatwerk gemonteerd kan worden. De folie genaamd Metal Shield heeft dezelfde structuur als het bestaande plaatwerk en is zeer sterk. Onderstaand een foto van het renoveren van een lift. Zoals u ziet zijn alle beschadigingen en krassen netjes weggewerkt en ziet de lift er weer uit als nieuw!

Wilt u meer informatie over dit bijzondere product? Download dan hier de technische specificatie van Solar Gard Metal Shield Anti vandalisme Sheet (PDF).

Mirrior shield voor beschadigde spiegels en spiegelglas in liften

De Saint-Gobain Solar Gard Mirror Shield is een folie die over beschadigde spiegels of spiegelwanden geplakt kan worden. Een beschadigde spiegelwand vervangen in lift of ruimte kan flink in de kosten lopen. Door Mirror shield over de bekraste spiegel te plakken krijg je hetzelfde resultaat alleen zijn de klosten stukken lager.

Hieronder ziet u de foto’s van voor en na de bewerking. Vandalen hebben de originele spiegel bekrast en beklad, maar na het beplakken van de Mirror Shield-folie is daar niets meer van te zien. Nog niet overtuigd? Of wilt u meer informatie over dit bijzondere product? Lees dan de folder van Mirror Shield Anti Vandalisme folie (PDF).

Meer informatie over Metal en Mirror shields?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Saint Gobain Solar Gard Metal en Mirror shield? Neem dan direct contact op. Vul het contactformulier in of bel ons op (0499) 37 60 60. Bent u ook nieuwsgierige naar de mogelijkheden van anti-vandalismefolie? Klik dan op de link.