Achterruit blinderen

Je achterruit laten blinderen? Luna Glass Tinting is gespecialiseerd in het plaatsen van autoraamfolies van hoogstaande kwaliteit. Meer privacy en meer veiligheid gegarandeerd!

Autoraamfolie voor je achterruit

Wanneer je de achterruit van je auto wilt blinderen is een raamfolie de perfecte optie. Deze folie kan, in tegenstelling tot coating, aangebracht worden zonder dat alle ramen gedemonteerd dienen te worden. De folie wordt namelijk aangebracht aan de binnenkant van de achterruit.

Keuze uit verschillende raamfolies

Er zijn verschillende soorten folietypes en specifieke doeleinden. Zo zijn er speciale raamfolies voor achterportieren. Met deze folies heb je als bestuurder minder last van schittering van het wegdek door de zon. Je kunt weer onbezorgd de weg op zonder enige belemmering.

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Voordelen van een geblindeerde achterruit 

Er zitten vele voordelen aan het blinderen van de achterruit van je auto. Door de warmte-absorptiewaarde van de folie zal de de achterruit minder snel beslaan.

Daarnaast werken getinte ramen zonwerend. Je zult door middel van geblindeerde ramen geen last meer hebben van de felle zon die door de achterruit schijnt. Ook zorgt een geblindeerde achterruit voor meer privacy, meer veiligheid en een aangenamere temperatuur in de auto. Tot slot zal de achterruit bij een botsing zelfs minder snel kapot knallen.

De voordelen nog eens op een rijtje:

  • De achterruit beslaat minder snel
  • Zonwerend
  • Meer privacy
  • Meer veiligheid
  • De temperatuur in de auto is lager
  • De autoruit gaat minder snel kapot

Achterruit blinderen door Luna Glass Tinting

De autoraamfolies van Luna Glass Tinting voldoen altijd aan de wettelijk gestelde eisen. Let op: de achterruit mag alleen voorzien zijn van een folie indien het voertuig een rechter buitenspiegel heeft.

Achterruit blinderen door Luna Glass Tinting? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0499)-376060 en per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Gegarandeerd tevreden!

Bel ons

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp