Isolerende raamfolie

Isolerende folie is milieuvriendelijk en energiebesparend

Isolerende raamfolies zijn een innovatieve en duurzame oplossing. Dankzij de isolerende en reflecterende eigenschappen bespaar je aanzienlijk op energiekosten. In de winter kan de verwarming een standje lager, in de zomer geldt hetzelfde voor de airconditioning.

Solar Gard® Ecolux 70 is een  isolerende folie, met name ontwikkeld voor gebruik op bestaand enkel glas of normaal dubbel glas. Bij HR+ of HR++ glas zal de verbetering onvoldoende zijn.

Voordelen van Isolerende folie

Een Isolerende raamfolie (ook wel low-E folie genoemd) op een raam plaatsen is veel gemakkelijker dan het raam te vervangen voor nieuw isolerend glas. Het aanbrengen van een low-E folie duurt slechts een fractie van de tijd die nodig is om het bestaande raam te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Een folie aanbrengen veroorzaakt ook veel minder overlast voor de bewoners van het gebouw.

Wanneer Isolerende raamfolie toepassen?

Bij oudere gebouwen of monumentale panden die voorzien zijn van enkelglas of helder dubbelglas heb je profijt bij een isolerende raamfolie.

Zo kun je de isolatiewaarde, ook wel K-waarde genoemd verbeteren. Wanneer je HR of HR++ glas hebt dan is het niet aantrekkelijk om een isolerende folie te gebruiken, je glas heeft dan al een goede isolatiewaarde.

Isoleren en warmte reflecteren

De isolerende folies hebben niet alleen de eigenschap dat ze warmte binnen houden maar reflecteren ook de zonnewarmte. Zo heb je het hele jaar door profijt van de raamfolie.

We hebben in ons assortiment meerdere raamfolie types. De Ecolux is het meest heldere folie type. Hij heeft een lichtdoorlaat van 68% en een warmte reflectie van 53%. Wanneer je ook felle zonnestralen wilt weren kun je beter voor de Silver AG 25 Low E kiezen.

Bekijk hieronder de introductiefilm van Ecolux 70

Vraag een offerte voor isolerende raamfolie

Wil je graag energie besparen met isolerende raamfolie? Vraag dan een offerte aan en wij geven je advies op maat.  

Vragen over onze isolerende raamfolie?

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp