Onderhoud autoraamfolie

Onze raamfolies zijn van uitermate hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen zo goed als alle schoonmaakmiddelen en beschikken over een krasvaste coating om lichte krassen te voorkomen. Toch adviseren wij om regelmatig onderhoud te verrichten door de autoruiten en de rubbers van beweegbare ruiten regelmatig te reinigen.

Vermijd schoonmaakmiddelen met een bijtende of corrosieve werking. Gebruik bij hardnekkig vuil geen schuursponsjes of andere producten die de raamfolie kunnen beschadigen of bekrassen. Een goed vuistregel is om de raamfolie zoals de lak van een auto te behandelen.

Beschadigen raamfolie

Kan ik de folie beschadigen? Jazeker!

Raamfolie wordt gemaakt van polyester en zeer sterk. Toch kunt je de geblindeerde ruiten beschadigen. Dit gebeurt meestal doordat men er iets van metaal tegen stoot. Door bijvoorbeeld een fiets in de auto te leggen of met een trapper of standaard tegen folie te schuren. Let ook op dat kinderen niet met speelgoed van metaal over de folie krassen.

Bij normaal gebruik van je auto zul je de raamfolie echter niet snel beschadigen. Let daarom op de bovenstaande aandachtspunten en dan zul je nog lang van de folie plezier hebben. 

Afleverpakket

Bij aflevering ontvang je een gratis onderhoudspakket, met glasreiniger en een uitwasbaar microvezeldoekje. Hier geven wij een uitgebreide en duidelijke instructie bij.

Het certificaat dat meegeleverd wordt bij het tinten van autoruiten is ingevuld met lichtdoorlaatbaarheid van de auto ruiten en het aangebrachte folietype. Op de raamhanger staan tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van de getinte ramen.

Garantie autoraamfolie

Wanneer je de bovenstaande adviezen opvolgt, heb je jarenlang plezier van autoraamfolie. Bekijk onze garantiepagina voor meer informatie over garanties op autoraamfolie.

Waarom auto raamfolie bij Luna Glass Tinting:

10 jaar garantie

Inclusief certificaat

Geen GPS of radio storing

Beweegbare ruiten worden uitgebouwd

Gratis onderhoudspakket

Minimale luchtinsluiting (Dot-matrix behandeling)

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp