Werkwijze aanbrengen raamfolie

Hoe wij te werk gaan

 

Raamfolie laten aanbrengen op uw auto

Bij Luna Glass Tinting passen we folie toe op auto’s voor andere bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij zorgen ervoor dat de folie professioneel en zorgvuldig wordt toegepast aan uw auto, zodat deze er stijlvol uit komt te zien!

De betreffende hoge kwaliteit folie is bestendig tegen alle schoonmaakmiddelen en beschikt over een coating-laag die kleine krassen voorkomt. Bovendien geldt er een garantieperiode van 10 jaar over deze folie.

 

Raamfolie laten aanbrengen op uw kantoorpand of uw huis

Wij kunnen raamfolie laten plaatsen op uw kantoorpand, magazijnruimte of een ander gebouw voor een betaalbare prijs.

Met dank aan de raamfolie kunt u energie besparen, omdat de folie warmte afstoot en het pand beter isoleert. Ook creëert het meer veiligheid en privacy waarmee de raamfolie tot een hogere arbeidsproductiviteit van uw werknemers leidt. Ze worden immers minder snel afgeleid.

Uiteraard kunt u ook raamfolie laten aanbrengen voor decoratieve redenen, hiervoor hebben wij weer een andere folie in het assortiment.

Oftewel, wij hebben alles in huis om u perfect te helpen met het aanbrengen van folies. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een offerte aanvragen via ons offerte formulier. Ook zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer en onze mail.

Oog voor kwaliteit

Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de raamfolie gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor een betrouwbaar advies. Met Saint-Gobain Solar Gard als vaste partner weten wij overige folie leveranciers voor te blijven.

Waarom Luna Glass Tinting

Goedkoper dan veiligheidsglas

Beschermt tegen glasscherven en glassplinters

U bespaart op het aanpassen en schilderen van kozijnen

Leverbaar in zonwerende en inkijkwerende uitvoering.

Lange levensduur: 12 jaar garantie (levensduur tussen 15 en 20 jaar)

Veilig en verantwoord ondernemen

Certificering

Onze folies hebben de hoogste normen en voldoen aan de gewenste Europese certificeringen. 

Recensies Klantenvertellen

9.4

Alles prima geregeld volgens afspraak.

Het resultaat is prima. Duidelijk minder warm na aanbrengen van de folie.
- Breda

netjes en vakkundig aangebracht.

alles in goed overleg, en dan uitgevoerd volgens afspraak.
- Kessel

Alles prima

Snelle reactie, mooi product, goede uitleg en garantie, goede service

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Bedankt voor de hoge review, we wensen je veel plezier van je getinten ramen! Mvg Team Luna

- Best

Goed advies, duidelijke communicatie en perfecte uitvoering van de werkzaamheden!

Het gehele proces van offerte verliep zeer prettig. John heeft ons uitstekend geadviseerd, duidelijke communicatie en snelle reactie bij vragen. Bij het inmeten wordt direct gecontroleerd of de ramen geschikt zijn voor folie. De monteurs die de raamfolie [...]
- Geldrop

Goed werk geleverd .

Ik ben zeer tevreden over de heren die hier het folie hebben aangebracht, zeer klantvriendelijk en vakkundig.
- Lierop
142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Autoraamfolie plaatsen

Wanneer je de ramen laat tinten bij Luna krijg je kwaliteit en voldoet dit aan de normen van dit moment. Wij geven 10 jaar garantie op de folie en de montage.

1. Ophalen auto, wachten of leen auto

Service staat met hoofdletters op ons visitekaartje. Daarom beschikken we over een uitleen auto. We vragen hiervoor slechts een bedrag van € 0,21 per km. In auto’s van auto dealers of handelaren die niet op kenteken staan kan vaak niet worden gereden. Daarom halen wij het voertuig op met een auto ambulance. Prettig voor u, geen moeite voor ons. Natuurlijk kunt u ook wachten en werken met WIFI onder het genot van een kopje koffie in onze wachtruimte.

2. Demonteren van de portierruiten

Wat we doen, dat doen we goed. Alle portierruiten, inclusief de bekledingen, worden eerst op uiterst vakkundige manier gedemonteerd. Dit is noodzakelijk om de folie bij draairuiten perfect af te kunnen werken. U ziet het verschil.

3. Plakken van de glasfolie

In een aparte, stofvrije cabine voorzien we de gedemonteerde autoruiten van onze kwaliteitfolie. De autoruiten worden aan de binnenzijde beplakt. Dankzij deze stofvrije aanbrengmethode is de kwaliteit gewaarborgd.

4. Drogen van de geplakte autoruiten

Drogen is de volgende stap. Om dit proces te versnellen, plaatsen we de autoruiten in een speciale droogruimte. Na circa 30 minuten zijn de ruiten klaar voor herinbouw. Na aflevering mag je de raambediening direct gebruiken.

5. Finishing touch

Daarna zetten we de puntjes op de i. Met een scherp mes snijden we de folie aan de bovenzijde van het raam af. Het eindresultaat is perfect. De folie is onzichtbaar u ziet niet dat de ruiten beplakt zijn en kan niet beschadigd worden door het open en dichtdraaien. Vervolgens monteren we de portierruiten met dezelfde precisie als bij stap 1.

6. Dot Matrix behandeling

De rasterranden van de vaste ruiten geven meestal een witte luchtrand door lucht insluiting. Bij de meeste auto merken kunnen we deze luchtranden wegwerken met een zo genoemde Dot Matrix behandeling.

Uw auto in goede handen

Na aflevering krijgt u van ons een aflever pakket bestaande uit een flesje ruitreiniger een uitwasbaar microvezel doekje raamhanger met gebruikers tips en natuurlijk een certificaat.

Uw auto is een kostbaar bezit. Bij Luna Glass Tinting weten we dat als geen ander. We bekijken uw auto door de scherpe blik van de professional, maar ook door de ogen van een echte liefhebber. Alsof het onze eigen auto is. U ziet, uw auto is bij ons in goede handen.

Gebouwraamfolie plaatsen

Om een goed advies te geven is het belangrijk dat er op locatie naar de situatie, glas en klanswens wordt gekeken. Na het kiezen van het gewenste folie type wordt hier geheel vrijblijvend een offerte voor gemaakt. Na akkoord overleggen we een uitvoerings datum. In de meeste gevallen kan er gewoon worden doorgewerkt zonder al te veel overlast.

1. Advies op maat

Om een goed advies te geven komt onze specialist op de locatie het glas inspecteren, de situatie bekijken en bespreken. Daarnaast worden de maten van het glas opgenomen om hierna een vrijblijvende offerte uit te brengen. 

2. Offerte volgens afspraak

Geen extra kosten achteraf! We maken een “all in” prijs volgens afspraak. Onze offertes zijn duidelijk en gespecificeert. Alle kosten worden hierin vermeld. De prijs voor het reinigen van het glas, aanbrengen van de folie, en reis, kilometers en montage uren. Verder vermelden we indien nodig appart kitwerkzaamheden, hoogwerkers en/of klimmateriaal. 

3. Montage volgens planning

Na akkoord wordt er een montage datum overlegd met de verantwoordelijk op de locatie. We kijken wanneer we in alle ruimtes kunnen werken en wanneer er het minst overlast heeft van de werkzaamheden. Folie montage aan de binnenzijde kan altijd op de aangegeven datum uitgevoerd worden Bij een folie montage aan de buitenzijde wordt de datum ca. 1 week vooraf bevestigd i.v.m. het afwachten van de weersomstandigheden.

4. Montage van folie

Onze gecertificeerde ervaren monteurs beginnen met wassen van het glas. Na het reinigen van het glas wordt de folie geplaatst met een aanbreng vloeistof. Deze vloeistof heeft afhankelijk van de folie dikte tijd nodig om volledig uit te drogen. Na het monteren wordt alles opgeruimt en het afval doorons afgevoerd in meegenomen. Wanneer alles klaar is loopt men samen nog even alle ruiten na om alles naar wens op te leveren.

Uw ramen in goede handen

Na aflevering krijgt u van ons de onderhoudsinstructies digitaal en op papier zodat deze overlegt kunnen worden met de glazenwasser en/of onderhouds bedrijf.

U krijgt de factuur digitaal via het opgegeven mailadres. Op deze factuur staat de garantie en het gebruikte folie type. Verder geven we een formulier af met een schriftelijk Saint-gobain Solar Gard fabrieksgarantie.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp