Bij het tinten of blinderen van ruiten hoort een perfecte Dot Matrix behandeling.

De luchtranden op de rasterrand (dot matrix) van vaste ruiten na het tinten of blinderen van je autoruiten laten zien dat je ruiten getint zijn met raamfolie. Dat is meestal niet gewenst. Daarom is Luna Glass Tinting al jaren bezig een manier te vinden om deze zichtbare luchtrand te verminderen. Op dit moment kunnen we zeggen dat we bij veel merken de luchtranden zeer mooi kunnen afwerken.

Wat is een Rasterrand (dot matrix) en waarom zie je een luchtrand?

De dot matrix is een rand met zwarte stipjes. Deze rasterrand wordt op het glas gezeefdrukt om een “mooier” verloop te krijgen van de zwarte rand naar het glas. De dichte zwartrand van het glas is voor de kit wanneer ze de ruit monteren. Deze moet helemaal dicht zijn zodat er geen schadelijk UV-licht binnenkomt, die de kit kan aantasten.

Verder is de hechting van de kit beter op deze rand dan direct op glas. Wanneer we een folie monteren op de ruit ligt de polyester folie op de verhoogde rasterbolletjes van de dot matrix. Helaas is dit voor glastinters en auto-eigenaars vaak een doorn in het oog. Gelukkig kan dit probleem opgelost worden door een perfecte Dot Matrix-behandeling!

Dot Matrix uitleg

Wij minimaliseren de luchtrand met een nieuwe techniek

Luna Glass Tinting kan de luchtranden met een speciale behandeling bij de meeste automerken voor 80 tot 100% wegwerken. Het is vaak afhankelijk van het automerk hoe dik de zwarte raster bolletjes op het glas liggen en hoeveel we van de luchtranden weg kunnen werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Luna voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op. Vul het contactformulier in of bel ons op (0499) 37 60 60.

Dot Matrix behandeling auto raamfolie