Garantie auto en gebouw raamfolie

 

Garantie autoraamfolie

Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van het afgeleverde product ontvangt u 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte raamfolie op autoruiten. We leveren na installatie een officieel certificaat af.

Onderhoud Autoraamfolie

De raamfolies zijn van uitermate hoge kwaliteit. Deze zijn bestand tegen zo goed als alle schoonmaakmiddelen en beschikken over een kras vaste coating om lichte krassen te voorkomen. Toch adviseren we u regelmatig onderhoud te verrichten door de ramen en de rubbers van uw beweegbare ramen regelmatig te reinigen. Vraag uw leverancier naar de juiste reinigingsmiddelen. Probeer schoonmaakmiddelen met een bijtende- of corrosieve werking te vermijden.

De garantie is geldig op de montage, loslaten, vocht en luchtbellen. De garantie is niet overdraagbaar indien uw auto wordt verkocht.

We zijn aangesloten bij het Folie Garant netwerk. Dit is een netwerk van specialisten waar kwaliteit op de eerste plaats staat.

Garantie gebouwraamfolie

Wij geven een schriftelijk Saint-Gobain Solar Gard fabrieksgarantie af. Solar Gard is als een van de enigste folie leveranciers die dit soort volledige garanties af geeft. De garantie houdt in dat wanneer er binnen de garantie termijn iets met de folie gebeurt niet alleen de folie vergoed wordt maar ook de montage en het verwijderen van de oude folie. Je bent dus anders als bij andere leveranciers in de garantie termijn volledig gedekt. Laat je dus goed informeren wanneer je bij een ander bedrijf een offerte opvraagt. Vaak worden er lange garanties gegeven maar zijn dit geen volledige garanties of aflopende garanties. Je moet dus altijd weer je betalen om alles te laten herstellen. De garantie wordt gegeven op delamineren, loslaten, krakkeleren of overmatig verkleuren.

Onderhoud Gebouwraamfolie

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het kwaliteitsproduct heeft de folie wat aandacht nodig.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp