Over luna glass tinting

Specialist in Auto en Gebouwen raamfolie sinds 1990

Paul Machielsen

Eigenaar

Bouwen op ervaring en toekomstgericht innoveren

De zon is onze business. En dat al meer dan twintig jaar. We zijn thuis in de automotive branche en utiliteitsbouw. En met de installatie van duizenden vierkante meters folie op jaarbasis, kent de wereld van raamfolie voor Luna Glass Tinting geen geheimen.

Intensieve samenwerking en jarenlange expertise

Luna Glass Tinting werd in 2000 opgericht door Paul Machielsen en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met 12 medewerkers. Door onze samenwerking met Saint Gobain Solar Gard zijn we altijd op de hoogte van de laatste technieken en hebben we de meest actuele producten in huis. Door onze jarenlange expertise weten we bovendien als geen ander exact welk type folie wel of juist niet op een ruit kan worden aangebracht. Zo kunnen we onze klanten optimaal ontzorgen.

Aangesloten bij Folie Garant

Naast de intensieve samenwerking met Saint Gobain Solar Gard, is het bedrijf aangesloten bij Folie Garant. Een netwerk van specialisten die elkaar sterker willen maken en de branche voor autotinting gezamenlijk naar een hoger niveau willen tillen. De organisatie heeft vestigingen door heel het land en is werkzaam voor zowel autobezitters alsook gerenommeerde autodealers en autoruitherstellers, waaronder het landelijke werk voor Carglass®.

Hoge kwaliteit, aandacht voor het milieu

Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de raamfolie gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Bij Luna Glass Tinting ben je aan het juiste adres voor een betrouwbaar advies. En met het hoogstaande Saint-Gobain Solar Gard als vaste partner blijven we bij en lopen we zelfs voorop.

Waarom Luna Glass Tinting

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Onze Experts

Gekwalificeerd, gediplomeerd en gecertificeerd!

Paul Machielsen

Eigenaar

Rick

Auto raamfolie monteur

Jan

Gebouw raamfolie monteur

Tevreden klanten

“De verwachting is echt overtroffen. Snelle levering en de opdracht zeer netjes uitgevoerd. Toen er een kleine beschadiging in de folie bleek te zitten bewezen ze ook nog eens over een zeer goede nazorg te beschikken. Het ‘probleem’ werd de volgende dag al netjes opgelost. Echt top!”

Laurence Helpen Kiezen Eindhoven

“Reeds eerder bij ons ontspanningsgebouw raamfolie geplaatst en nog steeds naar ieders tevredenheid”

SOVVE Eindhoven

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp