Autoruit laten tinten met chameleon folie

Zeer hoge warmtewering met kameleon-effect

 

Chameleon folie op je voorruit?

De nieuwste trend op het gebied van auto raamfolie is om je voorruit met chameleon folie te laten tinten. De folie geeft een mooi paarsblauw effect en houdt daarnaast 82% van de warmte buitenaf tegen. Daarnaast zorgt de folie voor een strakke en sportieve look en is hij inkijkwerend.

De naam chameleon folie (in het Nederlands kameleon folie) komt van het feit dat de folie van kleur veranderd bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden. Er ontstaat dus als het ware een kameleon-effect.

Wil jij je ramen laten tinten? Dan is chameleon folie een mooie en opvallende keuze!

Suncoat 80

De chameleon folie van Luna Glass Tinting is de Suncoat 80 folie. Het voordeel van deze folie ten opzichte van andere kameleon folies is dat je ondanks de mooie paarsblauwe uitstraling aan de buitenkant, aan de binnenkant een heldere doorkijk behoudt. Zo heb je van binnen naar buiten geen gele doorkijk, wat bij andere kameleon-folies wel vaak het geval is.

Mercedes met chameleon folie

Waarom Suncoat 80 bij Luna Glass Tinting?

Mooie paarblauwe uitstraling

Heldere doorkijk van binnenuit

Zeer hoge warmtewering van 83%

UV-wering van 99%

Inkijkwerend

Geen gele doorkijk

Is chameleon folie op je voorruit legaal?

In Nederland zijn er strenge regels voor je autoramen blinderen. Zo moet je voorruit een minimale lichtdoorlaatbaarheid van 55% hebben. De chameleon folie van Luna Glass Tinting heeft een lichtdoorlaatbaarheid van 65%, waardoor deze in Nederland legaal is.

 

Wat kost chameleon folie?

De prijs van chameleon folie is afhankelijk van het type auto en begint vanaf €260,- inclusief btw. Wil je meerdere ruiten van je auto laten tinten? Vraag naar onze scherpe pakketprijs!

Chameleon folie laten aanbrengen door Luna Glass Tinting

Wil je chameleon folie op je auto laten aanbrengen? Bij Luna Glass Tinting hebben we al ruim 20 jaar ervaring met het aanbrengen van autoraamfolies. Onze professioneel opgeleide monteurs zorgen altijd voor de perfecte plaatsing en geven advies op maat.

Kijk voor onze volledige werkwijze op de pagina werkwijze autoraamfolie plaatsen of neem direct contact op.

Wil je andere autoraamfolie laten aanbrengen? Bekijk onze foliesoorten pagina voor het volledige assortiment.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp