anti inbraak folie laten aanbrengen?

Home » Autoraamfolie » Veiligheid

Anti inbraak folie op je auto aanbrengen?

Je autoruiten beschermen tegen inbraak en tegelijkertijd een beter zicht op de weg? Het kan met de anti inbraak folie van Luna Glass Tinting. Deze veiligheidsfolie voor de auto voorkomt of vertraagt een inbraak, beschermt je bij een aanrijding tegen rondvliegend glas en heeft daarnaast een polariserende werking, waardoor je minder vermoeid op je bestemming aankomt. 

Wil jij anti inbraak folie op jouw auto laten aanbrengen? Onze gecertificeerde monteurs kunnen de folie vakkundig op de autoruiten plaatsen. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Waarom Luna Glass Tinting

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Anti inbraak folie: de ultieme bescherming voor je autoramen

De anti inbraak folie van Luna Glass Tinting is de ultieme bescherming voor je autoramen. De veiligheidsfolie maakt je auto niet alleen minder aantrekkelijk voor inbrekers, ook voorkomt het rondvliegend glas bij een aanrijding én beschermt het tegen hinderlijk licht en een brandende zon.

Bescherming tegen inbraak

Het inslaan van een ruit is voor inbrekers één van de makkelijkste en populairste manieren om bij een auto in te breken. Door jouw autoramen te voorzien van anti inbraak folie, ontmoedig je criminelen om de ruit in te tikken.

De hoogwaardige folie versterkt het glas, waardoor het langer duurt tot de ruit daadwerkelijk breekt. Anti inbraak folie in combinatie met een donkere tint zorgt er bovendien voor dat belangrijke spullen uit het zicht blijven.

autoraam met en zonder anti inbraak folie

Bescherming bij ongelukken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer je deelneemt aan het verkeer. Met onze anti inbraak folie bescherm je jezelf en je passagiers tegen rondvliegend glas bij een ongeval.

De folie zorgt ervoor dat het glas aan elkaar blijft plakken en daardoor minder schade en letsel kan aanrichten.

rondvliegend glas in auto

Bescherming tegen zon en licht

Een groot voordeel van onze veiligheidsfolie is de polariserende werking. De folie filtert het licht, waardoor je geen last hebt van hinderlijke schitteringen. Het zicht op de weg verbetert en je komt minder vermoeid aan op je bestemming.

Wanneer je ervoor kiest om de veiligheidsfolie te voorzien van een tint, heb je bovendien minder last van warmte en zonlicht in je auto.

zonwerende folie autoraam

Luna Glass Tinting, erkend veiligheidsfolie installateur

Luna Glass Tinting is een erkend installateur van veiligheidsfolie. Met meer dan 20 jaar ervaring in de automotive branche, weten onze gecertificeerde monteurs als geen ander hoe anti inbraak folie veilig en vakkundig op jouw autoramen geplaatst kan worden.

Uiteraard kun je bij ons, naast een uitgebreid advies op maat, rekenen op hoogwaardige folies en jarenlange garantie. Onze specialisten werken al jaren met de folies van Saint Gobain Solar Gard®. Deze folies voldoen aan de strengste eisen, waardoor je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Anti inbraak folie laten plaatsen? Neem contact op

Wil jij jouw autoramen voorzien van anti inbraak folie en wil je deze laten plaatsen door onze erkende monteurs? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor je klaar.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp