Voorruit blinderen

Wil jij je voorruit(en) laten blinderen? Het blinderen van je voorruit brengt vele voordelen met zich mee. Zo creëer je meer privacy doordat de folie de inkijk van je ruit verminderd, heb je minder last van de schittering van de zon en ervaar je meer comfort met de warmtewerende functie van de folie.

Bij Luna Glass Tinting bieden we verschillende mogelijkheden voor het blinderen van autoruiten. Of je nu specifiek je voorruit wilt laten blinderen of zowel je voorruit als je voorportieren ruiten, wij staan voor je klaar!

Ford Focus RS geblindeerde voorruit

Werkwijze voorramen blinderen met raamfolie

Onze ervaren monteurs volgen een nauwkeurige werkwijze bij het blinderen van voorramen. Zo worden de portierruiten zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens in een aparte stofvrije cabine voorzien van hoogwaardige raamfolie.

De voorruiten worden aan de binnenzijde beplakt en vervolgens in een speciale droogruimte geplaatst. Na circa 30 minuten is de voorruit weer klaar voor herinbouw en wordt de finishing touch aangebracht door ongewenste randjes weg te snijden.

Bekijk voor meer informatie onze werkwijze pagina of neem contact op met een van onze monteurs via 040 340 0142 of info@lunaglasstinting.nl

Voordelen van een geblindeerde voorruit

Zoals je eerder al kon lezen brengt het blinderen van je voorruit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder nog even overzichtelijk voor je op een rijtje:

 • Meer rijcomfort: minder last van de schittering van de zon
 • Meer veiligheid: bescherming tegen glasscherven en -splinters bij een ongeluk
 • Warmtewering: de folie heeft een warmtewerende functie
 • Meer privacy: verminderd de inkijk in je auto
 • Luxe uitstraling: creëert een mooie uitstraling

  Soorten voorruit folie

  Al onze autoraamfolies zijn warmte- en inbraakwerend. Voor het blinderen van je voorruit heb je de keuze uit twee foliesoorten: de FG70 van Comfort Line of de MP70 van Maximum Performance. Hierbij staat de 70 voor het percentage licht dat de folie doorlaat.

  Ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor je voorruit? Bekijk dan eens onze chameleon folie. Deze folie geeft een mooi paarblauw effect en houdt daarnaast 82% van de warmte buitenaf tegen.

  Voorruit chameleon folie

  Prijs voorruit auto blinderen

  Wil jij de voorruit(en) van je auto door ons laten blinderen? Dit kan al vanaf €150 voor alleen de voorruit (in combinatie met andere ruiten) of €200 voor alleen de voorruit. De exacte prijs is echter afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type auto, de hoeveelheid ramen (alleen voorruit of ook voorruit portieren) en het soort folie.

  Voor meer informatie over de prijzen kun je onze pagina kosten ramen blinderen raadplegen. Of krijg direct een prijsindicatie door je prijs te berekenen via onderstaande button.

  Mag je je voorruit blinderen?

  Het antwoord op de vraag ‘mag je je voorruit blinderen?’ is ja. Wel bestaat er een Europese wetgeving rondom de lichtdoorlaatbaarheid van je autoruiten. Maar hoeveel procent mag je je voorruit dan blinderen? In de Europese richtlijn 92/22/EEG staat vermeld dat de voorruit en de voorste portierruiten minimaal 55% licht moeten doorlaten.

  Lees meer over de Europese wetgeving op de pagina regels voor het blinderen van autoruiten.

  BMW i7 voorruit getint met FG70

  Voorruit laten blinderen door Luna Glass Tinting? Gratis onderhoudspakket

  Ben je van plan de voorruit van je auto te laten blinderen? Bij Luna Glass Tinting geniet je van de volgende voordelen:

  • 10 jaar garantie
  • Hoogwaardige blindeerfolie: bestand tegen krassen en schoonmaakmiddelen
  • Blindeerfolie die voldoet aan de Europese richtlijnen
  • Ophalen van je auto, wachten of gebruik van een leenauto
  • Gratis onderhoudspakket
  • Dot-matrix behandeling: minimale luchtinsluiting

  Wil je ook je achterruit blinderen, zijruiten blinderen of al je autoruiten blinderen? Ook dan helpen we je graag verder!

  Autoraamfolie projecten

  Wij monteren jaarlijks duizenden vierkante meters aan raamfolie. Profiteer van ruim 20 jaar praktijkervaring een maak eenvoudig een afspraak via bovenstaande button.

  Wat kost het blinderen van je voorruit?

  Bij Luna Glass Tinting kun je al vanaf €150 je voorruit laten blinderen (in combinatie met andere ruiten) of €200 voor alleen je voorruit.

  Hoe donker mag je voorruit?

  De voorruit van je auto moet minimaal 55% licht doorlaten.

  Wat is de garantie op autoraamfolie?

  Bij Luna Glass Tinting zijn we zo overtuigd van onze kwaliteit dat je 10 jaar garantie ontvangt op aangebrachte raamfolie. Na installatie ontvang je een officieel certificaat van Folie Garant. 

  Voldoet jullie autoraamfolie aan de Nederlandse wetgeving?

  Onze autoraamfolie voldoet aan de Europese richtlijn 92/22/EEG, lees meer over de wetgeving op de pagina: regels voor het blinderen van autoruiten.

  Gegarandeerd tevreden!

  Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp