Comfort en zekerheid op alle vlakken

Wij als Nederlanders brengen steeds meer kilometers op de weg door. 121,4 miljard in 2018 om precies te zijn*. En daarmee neemt ook het belang van veiligheid toe. Autoraamfolie helpt daarbij. Met name door de zonwerende werking, maar ook doordat de folie bij een onverhoopte aanrijding beschermt tegen rondvliegend glas en zelfs inbraakveilig is. Met dat en meer kun je veilig de weg op en je auto met een gerust hart achterlaten. * Bron: CBS, RDW

Blinderen en tinten zonder omkijken

De autoraamfolie van Luna Glass Tinting is geschikt voor alle autotypes, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en voldoet aan de hoogste eisen. Niet voor niets geven we je maar liefst tien jaar garantie op de door ons aangebrachte raamfolie. Bovendien leveren we na installatie een officieel certificaat af. Hiermee verzeker je je ervan dat je geblindeerde ramen aan alle actuele wettelijke normen voldoen. Ook dat voelt veilig.

Unieke eigenschappen autoraamfolie

Zonwerend

Beschermt tegen glassplinters en -scherven

Inbraakveilig

Inkijkwerend

Maximale warmtewering

Vragen over onze autoraamfolie?

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

IBC-weg 3Q, 5683 PK, Best

Waarom kiezen voor autoraamfolie?

Veilig en comfortabel op weg

10 jaar garantie op montage, loslaten, vocht en luchtbellen

Voldoet aan alle wettelijke normen

Geen GPS- of radiostoring

Beweegbare ruiten worden uitgebouwd

Gratis onderhoudspakket

Minimale luchtinsluiting (dot-matrix-behandeling)

Advies & Montage

Bij Luna Glass Tinting passen we folie toe op auto’s voor andere bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij zorgen ervoor dat de folie professioneel en zorgvuldig wordt toegepast aan uw auto, zodat deze er stijlvol uit komt te zien!

Zonwerend & Warmtewerend

Wij als Nederlanders brengen steeds meer kilometers op de weg door. 121,4 miljard in 2018 om precies te zijn*. En daarmee neemt ook het belang van veiligheid toe. Autoraamfolie helpt daarbij. Met name door de zonwerende werking, maar ook doordat de folie bij een onverhoopte aanrijding beschermt…

Inkijkwerend & Blinderen

Bij het monteren van raamfolie op de voorportieren en/of voorruit zullen de bestuurder en passagier veel profijt hebben van de polariserende werking van de raamfolie. Hierdoor heb je een veel beter zicht op de weg en wordt het rijden minder vermoeiend.

Tevreden klanten

“De verwachting is echt overtroffen. Snelle levering en de opdracht zeer netjes uitgevoerd. Toen er een kleine beschadiging in de folie bleek te zitten bewezen ze ook nog eens over een zeer goede nazorg te beschikken. Het ‘probleem’ werd de volgende dag al netjes opgelost. Echt top!”

Laurence Helpen Kiezen Eindhoven

“Reeds eerder bij ons ontspanningsgebouw raamfolie geplaatst en nog steeds naar ieders tevredenheid”

SOVVE Eindhoven

Gegarandeerd tevreden!

Bel ons

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp

WhatsApp chat