lakbeschermingsfolie

De beste autolak bescherming

 

Om de waarde van je auto te behouden is het belangrijk om de autolak goed te beschermen. De beste lakbeschermingsfolie voor je auto laat je plaatsen bij Luna Glass Tinting. Met deze beschermingsfolie kun je krassen voorkomen, waardoor je auto langer mooi blijft. Daarbij voorkom je onnodige waardevermindering door lakschade. Wij brengen onze beschermfolie graag naadloos voor je aan. Lees hieronder meer over de voordelen en onze werkwijze.

Transparante beschermfolie over je autolak

Onze lakbescherming folie is van hoge kwaliteit en beschermt je autolak onder andere tegen:

  • Steenslag
  • Schade door gebruik
  • Openslaande deuren van andere auto’s
  • Krassen
  • Maar ook vogelpoep, boomsappen en insecten zullen je lak niet langer aantasten.

Waarom Lakbescherming bij Luna Glass Tinting:

10 jaar garantie

Inclusief onderhoud samples

Wij snijden niet op je lak

Gesneden via snijcomputer

Officieel getrainde XPEL installers

Gratis onderhoud samples

Gratis check na 1 maand

De beste autolak bescherming: Maak een afspraak voor lakbeschermingsfolie!

Wil jij ook de allerbeste autolak bescherming voor jouw auto? Vul dan hieronder het formulier in. Wij zorgen ervoor dat jouw autolak er na jarenlang gebruik nog steeds ‘als nieuw’ uit ziet. Tevens bieden we ruitfolies voor warmte-, inkijk- en inbraakwering. We helpen je graag met het kiezen van de juiste variant!

Vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak voor lakbeschermingsfolie in te plannen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Minimaal 10 jaar profijt van jouw lakbeschermingsfolie

De volledig transparante beschermfolie heeft een zelfhelende laag, die lichte krassen herstelt bij wassen met warm water. Daardoor kun je hem voor langere tijd op je auto laten zitten.

Wel zo fijn, want onze lakbeschermingsfolie gaat zeer lang mee! Om dit te bewijzen, bieden we wel 10 jaar garantie op onze folies. Je bent bij Luna Glass Tinting verzekerd van een degelijke, goede folie waar je jarenlang profijt van hebt.

Welke lakbescherming past bij jouw auto?

Als exclusieve dealer van merken als Xpel, Solar Gard,Premium Shield en Stek  brengen wij de lakbeschermingsfolie graag voor je aan. Daarvoor gaan we eerst met je in gesprek om te kijken welke delen van je auto je beschermd wilt hebben.

Alle delen van je auto zijn los te kiezen, maar we werken ook met pakketten. Zo kun je je gehele auto laten beplakken, inclusief de deuren, het dak en de achterbumper. Maar ook alleen het beplakken van de koplampen of voorbumper zijn een optie.

We kijken graag met je mee wat het beste bij jouw auto past.

Het aanbrengen van lakbeschermingsfolie

Tijdens het aanbrengen van de beschermfolie snijden wij niet op de lak van je auto. Wij maken namelijk gebruik van een digitaal snijprogramma, met op maat gemaakte, digitale patronen die ontwikkeld, getest en gecorrigeerd zijn door Xpel. Daardoor passen de patronen altijd perfect en hoeven we nooit in de lak van je auto te snijden.

Afhankelijk van het aantal onderdelen dat we moeten beplakken, hebben we je auto 2-5 dagen nodig. Vanaf het moment dat je hem terugkrijgt, is hij beschermd tegen steenslag, krassen en overige lakschade.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp