lakbeschermingsfolie

 

Lakbeschermingsfolie van XPEL voor je auto wordt ook wel Paint protection film, afgekort PPF-folie, genoemd. Met deze folie bescherm je de autolak tegen schade van buitenaf, zoals krassen, steenslag of andere beschadigingen.

De XPEL-lakbescherming is volledig transparant en kan op aparte delen van de auto worden aangebracht. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op de beschermfolie.

Het aanbrengen van de folie neemt ongeveer drie tot vijf dagen in beslag, afhankelijk van de onderdelen die beplakt moeten worden.

Transparante beschermfolie voor de auto

Om de waarde van een exclusieve auto te behouden is het belangrijk de eerste lak direct bij aflevering te beschermen. Zo blijft die vrij van steenslag, krassen en andere schade.

Onze beschermfolie heeft een zelfhelende laag die lichte krassen herstelt na het wassen met warm water. De folie werkt het beste bij nieuwe autolakken, maar ook bestaande lakken die er nog goed uitzien kunnen van een lakbeschermingsfolie worden voorzien.

Wij leveren en monteren lakbeschermingsfolie “Ultimate Plus” van XPEL. XPEL is een folie merk in het hogere segment en van uitstekende kwaliteit.

Lakbescherming

Lakbeschermingsfolie beschermt uw auto tegen:

Steenslag

Schade door gebruik

Openslaande deuren van andere auto's

Krassen

Vogelpoep

Insecten

Boomsappen

Wij snijden niet op de lak!

Als exclusief XPEL dealer werken wij met het XPEL DAP-snijprogramma. Hierin staan op maat gemaakte digitale patronen die ontwikkeld, getest en gecorrigeerd zijn door XPEL. Deze digitale patronen worden uitgesneden met onze eigen snijplotter.

De patronen hebben een perfecte pasvorm, waardoor wij niet op kostbare lak hoeven te snijden. Zo kunnen wij maatwerk bieden en hoeft u niet bang te zijn dat uw autolak tijdens het proces beschadigd.

Waarom XPEL Lakbescherming bij Luna Glass Tinting:

10 jaar garantie

Inclusief onderhoud samples

Wij snijden niet op je lak

Gesneden via snijcomputer (XPEL)

Officieel getrainde XPEL installers

Gratis onderhoud samples

Gratis check na 1 maand

Welke delen wilt u beschermen?

Voordat we beginnen, bespreken we eerst welke delen van de auto we willen beschermen. Alle delen zijn los te kiezen, maar meestal leveren wij pakketten aan.

Zo kan er gekozen worden voor alleen een voorbumper en koplampen, maar ook voor de voorbumper, zijspiegels, zijschermen en motorkap. Natuurlijk kunnen we ook een volledige auto beschermen, inclusief deuren, dak en achterbumper.

De auto hebben we twee tot vijf dagen nodig, afhankelijk van het aantal delen dat beplakt moet worden.

Beschermfolie tegen gebruiksschade

Bepaalde onderdelen van de auto krijgen bij gebruik meer te verduren dan andere. Denk hierbij aan:

  • Deurranden
  • Handgrepen
  • Koplampen
  • Bovenzijde van de achterbumper
  • Instap dorpels

Ook deze onderdelen kunnen wij apart voor u beplakken met beschermfolie zodat ze niet beschadigd raken.

Gegarandeerd tevreden!

Bel ons

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp