Beschermfolie auto laten aanbrengen?

Bescherm je auto met transparante lakbeschermingsfolie

 

Autolak bescherming laten aanbrengen

Om de waarde van je auto te behouden is het belangrijk om je autolak goed te beschermen. Met de beschermfolie van Solar Gard en Premium Shield bescherm je de lak van je auto tegen invloeden van buitenaf.

De autolak bescherming is volledig transparant en wordt naadloos door onze professionele monteurs aangebracht. Een bijkomend voordeel van onze beschermfolie is dat deze zelf herstellend is. Zo verdwijnen lichte krassen en andere beschadigingen binnen enkele minuten. De beschermfolie trekt onder invloed van warmte (zonlicht en warm water) weer strak.

Waarom autolak beschermfolie van Luna Glass Tinting?

Bescherming tegen invloeden van buitenaf

5 tot 10 jaar garantie

Inclusief onderhoud samples

Gratis check na 1 maand

Officieel getrainde installateurs

Op maat gesneden met een snijcomputer

Bescherm je volledige auto of enkele onderdelen

Vergeelt niet door UV-straling

Kies de auto beschermfolie die bij jou past

Bij Luna Glass Tinting heb je de keuze uit twee merken beschermfolie, van Solar Gard of PremiumShield. Deze merken hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar steenslagfolie? Dan is de Elite NextGen folie van PremiumShield een goede keuze.

Lees hieronder meer over de diverse beschermfolies die wij bij Luna Glass Tinting aanbieden.

Installatie beschermfolie auto

Clearshield Pro® HYDRO lakbeschermingsfolie

De Clearshield Pro® HYDRO-folie van Solar Gard heeft naast een beschermende werking een geavanceerde coating technologie. Dit zorgt ervoor dat regendruppels worden afgestoten en je auto altijd een gewaxte uitstraling heeft.

Eigenschappen en voordelen

  • StainX Topcoating: voorkomt schade door regen, insecten en vogelpoep
  • Zelf herstellend
  • 10 jaar garantie
  • Vlekbestendig: waardoor je minder vaak je auto hoeft te wassen
  • Luxe uitstaling: behoud een wax uitstraling
Clearshield Pro Hydro beschermfolie

PremiumShield lakbeschermingsfolie  

Het assortiment van Premium Shield bestaat uit drie soorten auto beschermfolie: Elite NexGen, Elite SH en Matte. Op deze manier heb je altijd de keuze uit een folie die aan jouw wensen voldoet.

Elite NexGen: ultieme lakbescherming met een hoogglans look
Elite SH: optimale zelf herstellende beschermfolie tegen lichte krassen en beschadigingen
Matte: dikke beschermfolie die voor een matte uitstraling zorgt

Eigenschappen en voordelen

  • 3 unieke foliesoorten
  • Zelf herstellend
  • Levenslange garantie (m.u.v. Premium Shield Matte)
  • Hoge elasticiteit
  • Hoogglans of matte uitstraling
Premiumshield beschermfolie

Prijzen lakbeschermingsfolie

Ons steenslagfolie pakket: voorbumper, halve motorkap, voorste deel zijschermen en zijspiegels, is al verkrijgbaar vanaf €1.900. Ook is het bij Luna Glass Tinting mogelijk om enkele onderdelen te voorzien van lakbescherming (prijzen op aanvraag).

Wil jij je volledige auto voorzien van beschermingsfolie? Dan kan dit vanaf €3.800. Neem voor meer informatie en exacte prijzen contact op met een van onze monteurs.

Volledige auto of enkele onderdelen voorzien van beschermfolie?

Wil je enkel beschermfolie aanbrengen op de voor- of achterbumper van je auto? Of je dorpel voorzien van beschermfolie om schade tijdens het instappen te voorkomen? Bij Luna Glass Tinting is het allemaal mogelijk! Beschermfolie voor je achterbumper heb je al voor €80 in combinatie met het tinten van je autoruiten.

Daarnaast staan we uiteraard ook graag voor je klaar wanneer je je volledige auto wil laten beplakken met beschermfolie. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke delen jij beschermd wil hebben.

Maak een afspraak voor autolak beschermfolie!

Wil jij ook de allerbeste autolak bescherming voor jouw auto? Vul dan hieronder het formulier in. Wij zorgen ervoor dat jouw autolak er na jarenlang gebruik nog steeds ‘als nieuw’ uit ziet.

Vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak voor lakbeschermingsfolie in te plannen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze werkwijze

Tijdens het aanbrengen van de beschermfolie snijden wij niet op de lak van je auto. Wij maken namelijk gebruik van een digitaal snijprogramma, met op maat gemaakte, digitale patronen die ontwikkeld, getest en gecorrigeerd zijn. Zo passen de patronen altijd perfect en hoeven we nooit in de lak van je auto te snijden.

Afhankelijk van het aantal onderdelen die worden beplakt, hebben we je auto 2-5 dagen nodig. Vanaf het moment dat je hem terugkrijgt, is hij beschermd tegen steenslag, krassen en overige lakschade.

Luna Glass Tinting voor de beste autolak bescherming

Daarnaast ontvang je op onze folies 5 tot 10 jaar of zelf levenslange garantie, gratis onderhoud samples en een gratis check na 1 maand. Zo ben je bij Luna Glass Tinting verzekerd van een degelijke, goede folie waar je jarenlang profijt van hebt!

Tot slot kun je bij ons ook terecht voor andere autofolies, zoals blinderende- of zonwerende raamfolie. Kijk voor meer informatie op onze foliesoorten pagina.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp