Achterruit blinderen

Wil je de achterruit van je auto blinderen? Goed plan! Ook wanneer je alleen de ramen aan de achterkant van je auto voorziet van blindeerfolie, profiteer je van praktische voordelen, zoals meer privacy en veiligheid.

Bij Luna Glass Tinting heb je de keuze om enkel de achterruit van je auto te laten blinderen of om alle ruiten achter de voorportieren te blinderen. Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige blindeerfolie, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Neem gerust contact op voor een professionele montage. 

Ford Focus RS - geblindeerde achterruit

Achterramen blinderen met raamfolie

Laat je bij ons de achterruit van je auto blinderen, dan voorzien we de binnenkant van de ruit van een hoge kwaliteit blindeerfolie. Wil je alle achterramen blinderen (alle ramen achter de voorportieren)? Dan worden de portierruiten eerst gedemonteerd.

Bij het plaatsten van de autoruitfolie gaan we zeer nauwkeurig te werk in onze stofvrije montagecabine. Daarnaast hebben we een speciale dot-matrixbehandeling ontwikkeld waardoor zichtbare luchtranden worden verminderd.

Ben je benieuwd hoe dit proces er precies uitziet? Bekijk dan onze werkwijze pagina of bel 040 340 0142, onze ervaren monteurs lichten dit graag even toe!

Voordelen van een geblindeerde achterruit

Door de achterruiten te tinten zorg je voor minder inkijk, ben je beter beschermd tegen glassplinters en -scherven en heb je minder last van schittering van de zon.

Bij Luna Glass Tinting geniet je daarnaast ook nog eens van extra voordelen:

  • Altijd een strak en stijlvol resultaat
  • Hoogwaardige blindeerfolie; bestand tegen krassen en schoonmaakmiddelen
  • Blindeerfolie die voldoet aan de wettelijk gestelde eisen
  • Eventueel gebruik van een leenauto
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • Dot-matrix behandeling: minimale luchtinsluiting

Prijs achterruit blinderen

Wil jij de achterruit van je auto door ons laten blinderen? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het type auto, de soort folie en de hoeveelheid ramen die je wilt laten tinten. Het blinderen van de achterruiten kan bij Luna Glass Tinting al vanaf €315,-.

Kijk voor een overzicht van al onze pakketten en de bijbehorende prijzen op de pagina ‘Ramen blinderen kosten’. Je kunt ook direct je prijs berekenen in onze tintkiezer.

Regels voor het blinderen van achterruiten

Eén van de kenmerken van blindeerfolie is de verminderde lichtdoorlatendheid. Toch mag, volgens de Europese wetgeving, het zicht van de bestuurder niet belemmerd worden. Hoe zit dat precies? Hoe donker mag je ramen tinten achter de voorportieren?

De voorste portierruiten van een auto moeten minstens 55% licht doorlaten. Wil je de achterruit blinderen? Dan gelden er andere regels. Zo mag je de achteruit blinderen met een donkere tint folie, maar dan moet je auto wel voorzien zijn van een rechterbuitenspiegel.

Meer over de regels voor het blinderen van autoramen.

Geblindeerde achterruiten Porsche

Achterruit laten blinderen door Luna Glass Tinting? Maak een afspraak!

Ben jij van plan om de ramen aan de achterkant van je auto te laten blinderen? En wil je verzekerd zijn van een professionele montage, met maar liefst 10 jaar garantie? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze specialisten.

Liever je voorruit blinderen, zijruiten blinderen of alle autoruiten blinderen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Of bekijk onze autoraamfolie projecten voor inspiratie.

Veelgestelde vragen 

Hoeveel kost achterruit blinderen?

Het blinderen van de achterruiten kan bij Luna Glass Tinting al vanaf €315,-.

Hoeveel mag je achterruit blinderen?

De achterruit van je auto mag donkerder zijn dan 55%, mits de auto voorzien is van een rechter zijspiegel.

Welke tint kun je kiezen voor je achterruit?

Je kunt kiezen voor een lichtere tint, zoals de Comfortline FG70 of MP70 van Maximum Performance Line of voor een donkere tint zoals de Maximum Performance Line MP20 of de Comfortline: FG20, FG10 of zelfs FG05.

Wat is de garantie op autoraamfolie?

Bij Luna Glass Tinting zijn we zo overtuigd van onze kwaliteit dat je 10 jaar garantie ontvangt op aangebrachte raamfolie. Na installatie ontvang je een officieel certificaat van Folie Garant. 

Voldoet jullie autoraamfolie aan de Nederlandse wetgeving?

Onze autoraamfolie voldoet aan de Europese richtlijn 92/22/EEG, lees meer over de wetgeving op de pagina: regels voor het blinderen van autoruiten.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp