Ramen laten blinderen

Wil jij jouw ramen laten blinderen? Dan ben je bij Luna Glass Tinting aan het juiste adres.

Wij verkopen een breed assortiment aan glasfolies. Of je nu jouw ramen laat blinderen voor meer privacy, voor zonwering of voor een mooiere uitstraling, wij bieden altijd een geschikte oplossing.

Onze raamfolies zijn van hoogstaande kwaliteit, voor zowel autoglas als (kantoor)gebouwen.

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

De voordelen van geblindeerde ramen

Ramen laten blinderen heeft de volgende voordelen:

  • Meer veiligheid
  • Meer privacy
  • Minder last van zon, incl. UV-wering
  • Betere isolatie
  • Energiebesparing
  • Mooiere uitstraling van je gebouw en/of auto

De ene folie zorgt met name voor een mooiere uitstraling, terwijl een andere folie meer veiligheid biedt. Wij adviseren je graag over welke folie het beste bij jouw wensen past. Neem direct contact op.

Soorten anti-inkijk folies

Er zijn twee soorten anti-inkijk-folies waarmee je je ramen kunt laten blinderen. Spiegelende folie en gematteerde folie.

Met spiegelende folie wordt het zicht naar binnen verhinderd, maar kan er nog wel naar buiten gekeken worden.

Gematteerde folie blokkeert beide aanzichten. Bij gematteerde folie zie je alleen de contouren van iemand die langsloopt.
 

Ruiten blinderen van een auto

Het blinderen van autoramen is erg populair. Met geblindeerde ramen heb je meer privacy en een veiliger gevoel in je auto.

Je kunt kiezen voor een blinderingsfolie met een zonwerende functie en/of met een inbraak werende functie. Je kunt zelf beslissen welke eigenschappen de folie moet hebben. Wij zorgen vervolgens voor een gepersonaliseerde blindering. 

Voor persoonlijk advies kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

 

Soorten autoruitfolies

Autoruitfolies variëren van lichte (FG80) tot zeer donkere tinten (FG05). We praten pas over het blinderen van ramen wanneer we onze donkerste tint gebruiken.

Echter, voor iedere smaak hebben wij een passende optie. Het blinderen van autoramen gebeurt met hoge kwaliteit glasfolie die voldoet aan alle normen.

 

Regels voor geblindeerde autoramen

Let op: je autoramen blinderen mag niet zomaar. Hier zijn Europese richtlijnen aan verbonden. Wij werken altijd met een officieel certificaat en met een ingevulde licht-doorlaat-meting. Je bent bij ons dus verzekerd dat de glasfolie aan alle normen voldoet. Hierdoor kun je zorgeloos de weg op, zonder risico op een boete.

Ramen laten blinderen van een gebouw

Raamfolie is niet alleen geschikt voor autoruiten, maar ook voor gebouwen. Ramen in gebouwen worden vooral geblindeerd voor privacy van de werknemers en inbraakpreventie. Maar ook het weren van zonlicht is een veelgehoorde reden dat mensen voor geblindeerde ramen kiezen.

Naast functionele eigenschappen wordt raamfolie ook als decoratiemiddel gebruikt. Wij zorgen ervoor dat je raamfolie past bij de vormgeving van je gebouw. Hierdoor sla je twee vliegen in één klap: functioneel én mooi. Onze raamfolie geeft een gebouw een strakke, rustige uitstraling voor voorbijgangers en kan ook voor reclame-uitingen gebruikt worden.

 

Gebouw blindering op maat

Veel pandeigenaren die op zoek zijn naar een type raamfolie willen vaak alleen het raam verduisteren. Ons assortiment biedt echter veel  meer oplossingen.

Van energiebesparende folie tot inbraak werende folie: bij Luna Glass Tinting hebben we voor ieder pand een passende optie. Met duurzame oplossingen voor kantoorpanden, magazijnruimtes, scholen en overige gebouwen staat ons bedrijf daarnaast ook hoog aangeschreven bij architectenbureaus, projectontwikkelaars, glaszetters, gevelbouwers en schilderbedrijven.

Dus wil jij jouw ramen laten blinderen? Neem direct contact op.

Daarom kies je voor Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is al jaren een vaste waarde in Brabant en omstreken. Daar zijn we trots op!

Wij zijn specialist in het leveren en installeren van glasfolie voor auto’s én gebouwen. Doordat we zeker zijn van onze producten, geven wij altijd 10 jaar garantie op onze glasfolies.

Wil jij jouw ramen laten blinderen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan

Wij zijn telefonisch te bereiken op (0499)-376060 en per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp