T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Ramen laten blinderen

Heeft u veel last van de zon waardoor de temperatuur in uw auto of uw pand tijdens de zomer flink kan oplopen? Of zoekt u een manier om het leven van uw medewerkers of passagiers een stukje veiliger te maken? U kunt dan uw ramen laten blinderen en wij kunnen u daarbij helpen! De raamfolie die hierbij gebruikt wordt is van de hoogste kwaliteit en kan ingezet worden voor autoruiten en (kantoor-)panden. Voor elke toepassing bestaan verschillende raamfolies, afhankelijk van uw voorkeuren en context.

Autoramen laten blinderen

Er is een ruime keuze uit diverse autoruit-tinten. Deze variëren van lichte tinten (FG80) tot zeer donkere tinten (FG05). We praten dan ook pas over het blinderen van ramen wanneer we onze donkerste tint gebruiken. Echter heeft iedere folietype zijn eigen functie en voor iedere smaak hebben wij dan ook een passende optie. Het blinderen van autoramen gebeurt met hoge kwaliteit glasfolie, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Als u uw autoruit(en) door ons laat blinderen, dan voldoen uw ramen altijd aan de wettelijke normen. Bent u benieuwd geworden wat we voor u en uw auto kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en wie weet is uw auto binnenkort geblindeerd.

Gebouwramen laten blinderen

Veel pandeigenaren die op zoek zijn naar een type raamfolie willen vaak alleen het raam verduisteren. Het assortiment aan raamfolies voor gebouwen is echter veel breder dan dat. Iedere folie heeft zijn eigen functie. Van energiebesparende folie tot inbraak werende folie: bij Luna Glass Tinting hebben we voor ieder pand een passende optie. Met duurzame oplossingen voor kantoorpanden, magazijnruimtes, scholen en overige gebouwen staat ons bedrijf daarnaast ook hoog aangeschreven bij architectenbureaus, projectontwikkelaars, glaszetters, gevelbouwers en schilderbedrijven. Dus wilt u uw ramen laten blinderen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wat uw doel ook is: Luna Glass Tinting blindeert uw ramen op professionele wijze. We hebben een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Mocht u nog vragen hebben over het blinderen van uw ramen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op (0499) 37 60 60.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op