Ramen laten blinderen

Wil jij jouw ramen laten blinderen? Of je nu jouw autoramen laat blinderen voor meer privacy, voor zonwering of voor een mooiere uitstraling, bij Luna Glass Tinting ben je aan het juiste adres!

Wij zorgen er al ruim 20 jaar voor dat het blinderen van je autoruiten op een professionele en zorgvuldige manier gebeurt. Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze folies en dienstverlening ontvang je bij ons 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte autoraamfolie.

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Autoruiten laten blinderen

Je auto blinderen is erg populair. Met geblindeerde autoramen heb je meer privacy en een veiliger gevoel in je auto. Zo kun je kiezen voor een blinderingsfolie met een zonwerende functie en/of met een inbraakwerende functie.

Je kunt zelf beslissen welke eigenschappen de folie moet hebben. Voor persoonlijk advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Of maak direct online een afspraak.

De voordelen van ruiten laten blinderen

Naast dat geblindeerde autoramen een zonwerende werking hebben, brengt dit meer voordelen met zich mee. Door je ramen te laten blinderen geniet je van:

  • Meer comfort door minder schittering van de zon
  • Veiligheid: minder inbraakgevoelig door minder inkijk
  • Bescherming tegen glassplinters en –scherven bij een ongeluk
  • Warmtewering
  • Meer privacy door minder inkijk
  • Mooiere uitstraling van je auto

 

Met welke folie je auto laten blinderen?

Bij Luna Glass Tinting heb je keuze uit een groot aanbod verschillende autoraamfolies. Van folies met een hoge lichtdoorlaatbaarheid (FB80) tot zeer donkere tinten (FG05).

We praten pas over het blinderen van ramen wanneer je aan de buitenkant niet meer door de ramen kunt kijken. Echter kun je bij ons ook terecht voor lichtere foliesoorten.

 

Regels voor auto ramen laten blinderen

Ramen laten blinderen mag niet zomaar. Hier zijn Europese richtlijnen aan verbonden. Wij werken altijd met een officieel certificaat en met een ingevulde licht-doorlaat-meting.

Bij ons ben je dus verzekerd dat de aangebrachte autoblindering aan alle normen voldoet. Hierdoor kun je zorgeloos de weg op, zonder risico op een boete.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het ‘Folie Garant Netwerk’. Dit netwerk van specialisten staat garant voor de beste kwaliteit autoraamfolie.

 

Achterruit blinderen

Ramen laten blinderen kosten

De kosten voor het laten blinderen van je autoramen hangt af van het type auto en welke ramen je wil laten blinderen. Dit kosten kunnen variëren tussen de €285 en €720.

Om een indicatie te krijgen van de kosten hebben wij een handige tool ontwikkeld. Zo heb je binnen een paar klikken een kostenoverzicht!

Achterruit Porsche blinderen

Voorruit, achterruit of alle ruiten blinderen?

Welke autoruiten wil je laten blinderen? Luna Glass Tinting biedt diverse opties aan zoals het blinderen van je achterruiten of het blinderen van je volledige auto.

 

Voorruit blinderen

Met dit voorzijde pakket worden zowel je voorportieren als je voorruit geblindeerd. Ideaal wanneer je uitsluitend met één of twee personen in je auto zit.

 

Achterruit blinderen

Met het achterzijde pakket worden alle ruiten achter de bestuurder geblindeerd. Bij een vijfdeurs auto worden dus zowel de portieren achter de bestuurder als de achterruit geblindeerd.

 

Overige opties

Wil je je volledige auto laten blinderen of bijvoorbeeld alleen je zijruiten, voor- of achterruit? Op aanvraag is alles mogelijk! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Geblindeerde Audi

Daarom kies je voor Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is al ruim 20 jaar een begrip in Brabant en omstreken. Daar zijn we trots op! Wij zijn specialist in het aanbrengen van glasfolie voor elk type auto. Met ons ruime ervaring hebben we al een groot aantal autoraamfolie projecten succesvol uitgevoerd.

Wil jij jouw ramen laten blinderen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op (0499)-376060 en per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp