Isolerende raamfolie laten plaatsen?

Is jouw bedrijfspand voorzien van enkel glas of dubbelglas en zoek je naar manieren om energie(kosten) te besparen? Met isolerende raamfolie kun je op een eenvoudige, maar effectieve wijze de isolatiewaarde van je ruiten verhogen. Een ideale oplossing voor wanneer je wilt verduurzamen, maar de ramen niet wilt of kunt vervangen.

Wil je isolerende raamfolie laten plaatsen? Onze specialisten monteren de folie graag op de ramen van jouw winkel of kantoorpand. Snel, vakkundig en zonder overlast. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Vragen over onze isolerende raamfolie?

Voordelen van Isolerende folie

Van isolerende raamfolie heb je elk seizoen profijt. In de koudere maanden houdt de folie warmte binnen, terwijl in de warmere maanden zonnewarmte gereflecteerd wordt. Zowel de verwarming als de airconditioning kan met gemak een standje lager. Daarnaast heeft isolerende raamfolie meer voordelen:

  • Besparing op energiekosten
  • Eenvoudig en goedkoper alternatief voor het vervangen van ramen
  • Gaat verkleuring van kostbare spullen tegen
  • Warmtewerende folie / warmte reflecterende folie
  • Geen overlast bij de montage
  • Het hele jaar een aangenaam binnenklimaat
  • Vrijwel niet zichtbaar

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Toepassingen isolerende raamfolie

Wie zijn pand wil verduurzamen, boekt de meeste winst door te beginnen met het isoleren van de ramen. Wil of kun je de ramen niet vervangen, dan biedt isolerende raamfolie uitkomst. De folie wordt vooral toegepast in oude(re) gebouwen of monumentale panden met enkel- of dubbelglas (HR).

Isolerende raamfolie voor enkel glas

Enkel glas is erg dun en heeft nauwelijks isolatiewaarde. Gebouwen met enkel glas verliezen hierdoor veel warmte in de winter. Bovendien wordt het ’s zomers al snel te heet in het pand.

Toch hoeven de ramen niet meteen vervangen te worden, maar kun je ook kiezen voor isolatiefolie voor je enkel glas. Door de ramen te voorzien van isolerende raamfolie, creëer je een vergelijkbaar effect als dubbelglas en kun je al snel aanzienlijk besparen op je energiekosten.

Isolerende glasfolie voor HR ramen

Dubbelglas (HR) heeft een hoger isolerend vermogen dan enkel glas, maar zorgt nog steeds niet voor optimale isolatie. Wil je meer energiekosten besparen? Dan kun je je HR ramen voorzien van isolerende glasfolie. De glasfolie zorgt voor extra isolatie.

Let op: bij HR+ of HR++ glas loont isolerende glasfolie niet, omdat deze ramen al voldoende isolatiewaarde hebben.

Isolerende glasfolie voor monumentale panden

Isolerende glasfolie is bij uitstek geschikt om de ramen van monumentale panden te isoleren. Om de karakteristieke uitstraling van een rijksmonument te behouden, zijn de onderdelen van het monument beschermd.

Een raam mag bijvoorbeeld alleen vervangen worden als het niet meer te herstellen is. Woon je in een monument en wil je isolatiewaarde van je ramen verbeteren, dan is isolerende folie dé oplossing.

Isolerende raamfolie van Solar Gard® Ecolux 70

Luna glass Tinting heeft verschillende isolerende raamfolies van Solar Gard® in het assortiment. De Ecolux is met een lichtdoorlaat van 68% en een warmtereflectie van 53% de meest heldere folie. Download de brochure

Wil je ook felle zonnestralen weren? Kies dan voor de Silver AG 25 low E. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Luna Glass Tinting geeft graag advies.

Wat kost isolerende raamfolie?

De prijs van isolerende raamfolie begint al vanaf €65 per m2 inclusief montage. Doordat isolerende raamfolie de stookkosten van je pand verlaagt, verdien je de kosten van isolerende raamfolie op den duur terug.

Isolerende glasfolie laten aanbrengen?

Ben je van plan om de ramen van jouw gebouw te isoleren en wil je daarvoor raamfolie laten aanbrengen? De ervaren monteurs van Luna Glass Tinting kunnen de raamfolie vakkundig en zonder overlast op de ruiten plaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Eerst advies aanvragen kan uiteraard ook. We geven je graag meer informatie.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp