T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Glasfolie laten aanbrengen

Glasfolie aanbrengen is een vak apart. Het tinten van autoruiten is bijvoorbeeld alleen toegestaan wanneer er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Bij Luna Glass Tinting bent u altijd zeker van hoogstaande folie die aan de alle normen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan graag voor u klaar.

De voordelen van glasfolie

Glasfolie kent verschillende voordelen. Zo houdt warmtewerende folie de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten, houdt zonwerende folie zonnestralen tegen, zorgt isolerende folie ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter binnen worden gehouden en houdt UV-werende folie Uv-straling tegen. Daarnaast wordt glasfolie vaak gebruikt als decoratiemiddel of om zijn inbraakwerende en/of veiligheidsfunctie. Ook worden kleine beschadigingen als krassen door glasfolie tegengegaan.

Soorten glasfolie

Er zijn verschillende soorten glasfolie voor verschillende doeleinden. Luna Glass Tinting biedt een breed scala aan glasfolies. Zo is de FG 05 speciaal gemaakt om waardevolle goederen uit het zicht te houden, is de FG 40 geschikt om lichte tint brandende zonnestralen tegen te gaan en zorgt de FG 80 juist weer voor maximale warmtewering. Voor ieder wat wils dus. De meeste glasfolies hebben meerdere functies. Benieuwd welk folie het beste bij uw wensen past? Luna Glass Tinting biedt advies op maat.

Glasfolie laten aanbrengen door Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is al jaren een vaste waarde in Brabant en omstreken. Niet alleen autodealers en occasioncenters weten ons te vinden, maar ook architectenbureaus, schildersbedrijven, glaszetters en projectontwikkelaars nemen onze diensten af. Wij zijn namelijk specialist in het leveren en installeren van glasfolie voor auto’s én gebouwen. Onze specialisten adviseren graag over het juist type folie en het maken van de juiste tint keuze.

Glasfolie laten aanbrengen op je auto of pand? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op (0499)-376060 en per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op