Glasfolie laten aanbrengen

Last van licht in je auto of (kantoor)pand? Of juist op zoek naar een bijzondere raamtint ter decoratie? Laat dan glasfolie aanbrengen!

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van glasfolie. Door ons uitgebreide assortiment vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Voor iedere wens, hebben wij een passende glasfolie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer.

De voordelen van glasfolie

Iedere glasfoliesoort heeft specifieke voordelen.

Zo houdt warmtewerende folie de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten, houdt zonwerende folie zonnestralen tegen, zorgt isolerende folie ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter binnen worden gehouden en houdt UV-werende folie UV-straling tegen.

Daarnaast wordt glasfolie vaak gebruikt als decoratiemiddel of om de inbraak werende/veiligheidsfunctie die glasfolie heeft.

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Een glasfolie die bij jouw wensen past

De meeste glasfolies hebben meerdere functies. Benieuwd welke folie het beste bij jouw situatie past? Luna Glass Tinting biedt advies op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor zowel auto’s als (kantoor)gebouwen bieden we verschillende opties:

Glasfolie voor auto’s

Door onze jarenlange ervaring weten autodealers en occasioncenters ons goed te vinden. Wij zorgen ervoor dat de glasfolie op professionele wijze wordt aangebracht. Hierdoor is je auto optimaal beschermd, zonder dat je de folie ziet zitten. Zo behoudt jouw auto z’n klasse.  

Al onze glasfolies zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen vrijwel alle schoonmaakmiddelen. Ook beschikken onze folies over een krasvaste coating. De folie beschermt jouw autoruit tegen lichte gebruikerssporen, zoals krassen door steentjes, takjes of sleutels.  

Luna Glass Tinting biedt een breed scala aan glasfolies voor auto’s. Zo is de FG 05 speciaal gemaakt om waardevolle goederen uit het zicht te houden, is de FG 40 geschikt om zonnestralen tegen te gaan en zorgt de FG 80 voor maximale warmtewering.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Wil jij ook overtuigd worden? Neem direct contact op. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met het kiezen van een passende folie.

Glasfolie voor (kantoor)panden

Het aanbrengen van glasfolie op gebouwen is betaalbaar en bespaart energie. Maar er zijn nog meer voordelen!

Zo is glasfolie goed voor het afstoten van warmte, het isoleren van het pand, de veiligheid, de privacy en een betere arbeidsproductiviteit. Ook is er de mogelijkheid om de glasfolie puur ter decoratie te gebruiken. Voor ieder van deze voordelen is er ook een specifieke folietype.

Wij geven je graag persoonlijk advies. Zo kun jij de folie kiezen die past bij jouw wensen. Neem direct contact op, wij helpen je graag.

Daarom kies je voor Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is al jaren een vaste waarde in Brabant en omstreken. Daar zijn we trots op!

Niet alleen autodealers en occasioncenters weten ons te vinden, maar ook architectenbureaus, schildersbedrijven, glaszetters en projectontwikkelaars hebben wij al vaak mogen helpen.

Wij zijn specialist in het leveren en installeren van glasfolie voor auto’s én gebouwen. Doordat we zeker zijn van onze producten, geven wij altijd 10 jaar garantie op onze glasfolies.

Wil jij glasfolie laten aanbrengen op je auto of pand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan

Wij zijn telefonisch te bereiken op (0499)-376060 en per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp