Xpel folie laten aanbrengen?

Schade aan je auto door steenslag, strooizout of vogelpoep is verleden tijd met de Xpel folie van Luna Glass Tinting. Xpel folie is de ultieme lakbescherming voor jouw kostbare auto. De vrijwel onzichtbare folie houdt de auto langer mooi en voorkomt waardevermindering door krassen of putjes. 

Wil jij Xpel folie op de lak van je auto laten aanbrengen? Jouw auto is in goede handen bij onze vakkundige installateurs. Neem gerust contact op voor een advies op maat of plan meteen je afspraak.

De ultieme steenslagbescherming

Hoe zuinig je ook bent op je auto, een kras of putje is snel gemaakt. Vooral steenslag is een veelvoorkomend probleem.

Helaas is steenslag niet altijd even gemakkelijk te verwijderen. Door je auto te voorzien van onze hoogwaardige Xpel folie, voorkom je dat opspringend grind of asfalt de autolak blijvend beschadigt.

Onze Ultimate Plus Xpel folie is een glasheldere, zelfherstellende lakbeschermingsfilm die op (delen van) de auto kan worden aangebracht. Lichte krassen zullen onder invloed van warmte automatisch verdwijnen.  

Met Xpel folie bescherm je de lak van je auto ook tegen andere vervelende invloeden van buitenaf zoals vogelpoep, strooizout of boomsappen.

Voordelen Xpel folie

Volledig transparante beschermfolie

Beschermt tegen vervelende invloeden van buitenaf en schade door gebruik

Zelfherstellend: herstelt automatisch lichte krassen bij het wassen met warm water

Blijft langere tijd op de auto zitten

Aan te brengen op bepaalde delen of op de gehele auto

Vergeelt niet bij blootstelling aan UV-stralen

Xpel-lakbescherming-luna-glass-nederland

Wat zijn de prijzen van de Xpel folie?

Ga jij voor Xpel folie om je geliefde vierwieler te wapenen tegen steenslag en andere invloeden van buitenaf? Dan raden we je aan om de folie aan te laten brengen door een erkend installateur. Zo weet je zeker dat je folie vakkundig aangebracht wordt, zonder luchtbellen. Bovendien blijft de werking van de folie gegarandeerd en profiteer je van een jarenlange garantie.

De prijs van de folie is afhaneklijk van welk pakket je kiest. Bij Luna Glass Tinting heb je de keuze uit drie verschillende Xpel-pakketten:

·        Bumper bescherming (op aanvraag)

Liever alleen de bumper van je auto voorzien van Xpel folie? Ook dat kan. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Front part

·        Voorkant bescherming (v.a. €1.500,-)

Naast een volledige lakbescherming, kun je er ook voor kiezen om alleen de voorkant van je auto te beschermen met onze Xpel folie.

Front part

·        Volledige bescherming (v.a. €3.800,-)

Bescherm je gehele auto, inclusief de deuren, het dak en de achterbumper.

Front part

De beste autolak bescherming: Maak een afspraak voor lakbeschermingsfolie!

Wil jij ook de allerbeste autolak bescherming voor jouw auto? Vul dan hieronder hert formulier in. Wij zorgen ervoor dat jouw autolak er na jarenlang gebruik nog steeds ‘als nieuw’ uit ziet. Tevens bieden we ruitfolies voor warmte-, inkijk- en inbraakwering. We helpen je graag met het kiezen van de juiste variant!

Vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak voor lakbeschermingsfolie in te plannen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Luna Glass Tinting, erkend Xpel folie installateur

De gecertificeerde Xpel-monteurs van Luna Glass Tinting kunnen de Xpel folie vakkundig op je auto aanbrengen. Hierbij maken we gebruik van een digitaal snijprogramma, met op maat gemaakte patronen. Deze digitale patronen sluiten naadloos aan op je auto, zodat de monteur nooit op de lak zelf hoeft te snijden.

Naast een vakkundige montage krijg je bij Luna Glass Tinting gratis onderhoudsamples, 10 jaar garantie op de Xpel folie en een gratis controle na één maand.

Xpel of andere folie laten plaatsen? Neem contact op!

Wil jij het beste voor je auto en wil je onze kwalitatief hoogwaardige Xpel folie op jouw auto laten plaatsen? Onze ervaren monteurs helpen je graag. Ook voor andere lakbeschermingsfolie kun je bij Luna Glass Tinting terecht. Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp