Raamfolie laten aanbrengen?

Een heldere kijk op tinten en blinderen

Dit moet je weten over raamfolie laten plaatsen

Het is fijn als de zon schijnt, maar niet als je op kantoor aan het werk bent. Daar zorgt de binnenvallende zon juist voor ongemak: schitteringen op computerschermen en stijgende temperaturen maken comfortabel werken moeilijk.

Dat gaat ook ten koste van de productiviteit, maar gelukkig is er een goede oplossing: raamfolie biedt uitkomst. Maar waar moet je nu op letten bij raamfolie laten aanbrengen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is de meerwaarde van een erkend installateur?

Raamfolie laten plaatsen gebeurt vaak als vorm van zonnewering. Maar wist je dat raamfolies ook voor vele andere toepassingen worden gebruikt? Van energiebesparing tot inbraakbeveiliging, en van het creëren van privacy tot sfeervol decoratief element: de mogelijkheden zijn groot, dus oriënteer je goed op de verschillende soorten raamfolies.

Via onderstaande buttons maak je kennis met het assortiment raamfolies voor gebouwen van Luna Glass Tinting. Wil je liever direct schakelen met een van onze adviseurs? Vraag dan direct advies aan.

Waarom Luna Glass Tinting

 • Hoogwaardige folies
 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Garantie tot 16 jaar

Ontdek jouw ideale raamfolie

Raamfolies combineren

Het moge duidelijk zijn: raamfolie laten plaatsen brengt allerlei mogelijkheden met zich mee. Goed om te weten: verschillende soorten raamfolies kunnen elkaar aanvullen. Zo wordt zonwerend en warmtewerend vaak gecombineerd, en dat geldt ook voor inkijkwerend en inbraakwerend. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op en ontdek wat Luna Glass Tinting voor jouw gebouw kan betekenen.

Zonwerende raamfolie aanbrengen

Voordelen raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten plaatsen levert direct resultaat op. Afhankelijk van het type raamfolie profiteer je van verschillende mogelijke voordelen, zoals:

 • Veiligheid: veiligheidsfolie voorkomt versplintering bij een glasbreuk.
 • Privacy: voorkom inkijk en vergroot je handelingsvrijheid.
 • Prettig binnenklimaat: vermijd UV-straling en houd de temperatuur onder controle.
 • Comfortabel werken: wel maximale lichtopbrengst, maar geen last van de zon.
 • Lager energieverbruik: een zonwerende raamfolie zorgt voor lagere energiekosten.
 • Esthetische waarde: decoratieve raamfolie is niet alleen functioneel, maar heeft ook representatieve waarde. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Raamfolie plaatsen door erkend installateur

Raamfolie laten aanbrengen door een erkend installateur heeft verschillende voordelen: geen luchtbellen, geen vouwen, wel een optimale werking.

Luna Glass Tinting is Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van een kwaliteitsgarantie, maar ook van garantie tot maar liefst 16 jaar!

Luna-Glass-Tinting-Solar-Gard-premium-partner-300x196

Kosten raamfolie laten aanbrengen?

De kosten voor raamfolie laten plaatsen is afhankelijk van meerdere factoren: het aantal vierkante meters, de complexiteit van de ramen en de soorten folie die gebruikt worden. Ook de wijze van plaatsing – binnenkant of buitenkant – is van invloed. Wil je een offerte op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak en profiteer van de expertise van Luna Glass Tinting.

Daarom Luna Glass Tinting

 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Gecertificeerd partner Folie Garant
 • Tot 16 jaar garantie
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Installatie van duizenden vierkante meters raamfolie per jaar
 • Hoogwaardige folies van de beste merken
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat

Tevreden klanten

9.4

Fantastisch resultaat

Zeer vriendelijke medewerker met deskundig advies bij het brengen van de auto. Mooi resultaat bij het halen van de auto. Ik ben erg tevreden over de bejegening van medewerker en nog meer over het resultaat.

Reactie van het bedrijf

Beste Ap, Bedankt voor deze hele mooie review. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier van je getinte ramen! Mvg Team Luna

- Eindhoven

Super!

Ervaring met Luna Glass Tinting is super! Duidelijke, eerlijke uitleg over de mogelijkheden. Komen hun afspraken na en het resultaat is super strak.

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Bedankt voor deze mooie review!! Wij wensen je heel veel plezier van je extra warmte werende, getinte ramen. Mvg Team Luna

- Waalre

Professioneel bedrijf

Mijn schuurwoning laten voorzien van raamfolie. Professionele en vakkundige afwikkeling zowel de verkoop als installatie.
- Oost west en Middelbeers

Snelle en perfecte service

Binnen 14 dagen van aanvraag advies tot uitvoering van de opdracht. We hebben balkeraamfolie in ons kantoor laten plaatsen. Zeer tevreden over het resultaat. Ik zou Luna Glass Tinting zeker opnieuw inhuren. Vriendelijk personeel en een hele goede en snelle service.
- Zoetermeer

5-sterren ervaring bij Luna Glass Tinting

Super vriendelijk en enthousiast ontvangen door een professionele medewerker. Nogmaals doorgenomen wat er voor mijn keuze van B-stijl Plus gaat gebeuren en welke tint er gekozen is. Op locatie met wifi & koffie kunnen werken en uiteindelijk heel blij met [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Jerome, Bedankt voor deze hele mooie review, dit wordt zeer gewaardeerd! Wij wensen je veel plezier van je getinte ramen. Mvg Team Luna

- Eindhoven
153 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ramen folie laten aanbrengen? Vraag advies aan!

Of je nu energie wilt besparen of privacy wilt creëren: raamfolie laten aanbrengen is een snelle methode om wensen te realiseren. Mits professioneel geplaatst, kun je vele jaren vooruit. Wist je trouwens dat Luna Glass niet alleen gebouwraamfolies levert, maar ook autoraamfolies? Ideaal om onder meer de lak te beschermen en inkijk te voorkomen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op voor informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp