Raamfolie laten aanbrengen?

Een heldere kijk op tinten en blinderen

Dit moet je weten over raamfolie laten plaatsen

Het is fijn als de zon schijnt, maar niet als je op kantoor aan het werk bent. Daar zorgt de binnenvallende zon juist voor ongemak: schitteringen op computerschermen en stijgende temperaturen maken comfortabel werken moeilijk.

Dat gaat ook ten koste van de productiviteit, maar gelukkig is er een goede oplossing: raamfolie biedt uitkomst. Maar waar moet je nu op letten bij raamfolie laten aanbrengen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is de meerwaarde van een erkend installateur?

Raamfolie laten plaatsen gebeurt vaak als vorm van zonnewering. Maar wist je dat raamfolies ook voor vele andere toepassingen worden gebruikt? Van energiebesparing tot inbraakbeveiliging, en van het creëren van privacy tot sfeervol decoratief element: de mogelijkheden zijn groot, dus oriënteer je goed op de verschillende soorten raamfolies.

Via onderstaande buttons maak je kennis met het assortiment raamfolies voor gebouwen van Luna Glass Tinting. Wil je liever direct schakelen met een van onze adviseurs? Vraag dan direct advies aan.

Waarom Luna Glass Tinting

 • Hoogwaardige folies
 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
 • Professioneel opgeleide monteurs
 • Uitgebreid advies op maat
 • 20+ jaar praktijk ervaring
 • Garantie tot 16 jaar

Ontdek jouw ideale raamfolie

Raamfolies combineren

Het moge duidelijk zijn: raamfolie laten plaatsen brengt allerlei mogelijkheden met zich mee. Goed om te weten: verschillende soorten raamfolies kunnen elkaar aanvullen. Zo wordt zonwerend en warmtewerend vaak gecombineerd, en dat geldt ook voor inkijkwerend en inbraakwerend. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op en ontdek wat Luna Glass Tinting voor jouw gebouw kan betekenen.

Zonwerende raamfolie aanbrengen

Voordelen raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten plaatsen levert direct resultaat op. Afhankelijk van het type raamfolie profiteer je van verschillende mogelijke voordelen, zoals:

 • Veiligheid: veiligheidsfolie voorkomt versplintering bij een glasbreuk.
 • Privacy: voorkom inkijk en vergroot je handelingsvrijheid.
 • Prettig binnenklimaat: vermijd UV-straling en houd de temperatuur onder controle.
 • Comfortabel werken: wel maximale lichtopbrengst, maar geen last van de zon.
 • Lager energieverbruik: een zonwerende raamfolie zorgt voor lagere energiekosten.
 • Esthetische waarde: decoratieve raamfolie is niet alleen functioneel, maar heeft ook representatieve waarde. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Raamfolie plaatsen door erkend installateur

Raamfolie laten aanbrengen door een erkend installateur heeft verschillende voordelen: geen luchtbellen, geen vouwen, wel een optimale werking.

Luna Glass Tinting is Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van een kwaliteitsgarantie, maar ook van garantie tot maar liefst 16 jaar!

Luna-Glass-Tinting-Solar-Gard-premium-partner-300x196

Kosten raamfolie laten aanbrengen?

De kosten voor raamfolie laten plaatsen is afhankelijk van meerdere factoren: het aantal vierkante meters, de complexiteit van de ramen en de soorten folie die gebruikt worden. Ook de wijze van plaatsing – binnenkant of buitenkant – is van invloed. Wil je een offerte op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak en profiteer van de expertise van Luna Glass Tinting.

Tevreden klanten

9.4

Net, kwalitatief en gespecialiseerd bedrijf. Top

Net, kwalitatief en gespecialiseerd bedrijf. Top
- Mariaheide

top service

duidelijke uitleg en vriendelijke goede service

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Bedankt voor de hoge score en positieve review! Mvg Team Luna Glass Tinting

- Eindhoven

Vakwerk en zeer vriendelijk.

Vanaf het eerste contact tot en met de zeer professionele uitvoering een uitermate prettig contact.

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Bedankt voor de feedback! Mvg Team Luna Glass Tinting

- Vianen

Vakwerk

Ik heb afgelopen week de autoruiten achter de b-stijl laten tinten. Vanaf het eerste mailcontact verliep alles op rolletjes. Snelle reactie op mailtjes,duidelijke uiteenzetting van de mogelijkheden en kosten.Een afspraak was snel gemaakt. Op de lokatie prettig contact met Paul en Stef.Samen gekeken [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review! We zijn erg blij om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad bij ons. Mvg Team Luna Glass Tinting

- Deurne

Prima monteur die Jan goed werk geleverd

Ik zou willen dat ieder bedrijf zo'n personeel had Jan is een prima monteur en keurig netjes zeg dat maar tegen hem
- Oisterwijk
130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ramen folie laten aanbrengen? Vraag advies aan!

Of je nu energie wilt besparen of privacy wilt creëren: raamfolie laten aanbrengen is een snelle methode om wensen te realiseren. Mits professioneel geplaatst, kun je vele jaren vooruit. Wist je trouwens dat Luna Glass niet alleen gebouwraamfolies levert, maar ook autoraamfolies? Ideaal om onder meer de lak te beschermen en inkijk te voorkomen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op voor informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp