Keuken laten wrappen?

Geef jouw bedrijfskeuken een nieuwe uitstraling met hoogwaardige wrapfolie!

Is jouw bedrijfs- of kantinekeuken toe aan een tweede leven, maar zie je op tegen een dure renovatie? Kies er dan voor om je keuken te laten wrappen door Luna Glass Tinting. Met hoogwaardige interieurfolie geven onze specialisten jouw keuken snel en vakkundig een complete metamorfose, zonder hoge kosten. Dé oplossing bij beschadigingen of wanneer er sprake is van een nieuwe interieurstijl. Zeg het maar: kies je voor een houtlook, marmerlook of voor iets anders? We denken graag met je mee.

Keukenkastjes laten wrappen

Door keukenkastjes of andere keukendelen te laten wrappen, geef je jouw bedrijfskeuken snel en eenvoudig een nieuwe look. Met een speciale interieurfolie worden bestaande onderdelen voorzien van een beschermende laag en worden eventuele beschadigingen weggewerkt.

Het resultaat? Je bedrijfskeuken of -kitchenette ziet er weer als nieuw uit en gaat nog jarenlang mee. Keukenwrapfolies zijn er in verschillende kleuren en met verschillende designs, waardoor je jouw keuken volledig kunt aanpassen aan jouw wensen of bedrijfsinterieur. Perfect voor kantoren, scholen of hotels.

Lees meer op onze pagina ‘Wat is wrappen?’.

Keukenblok voor het wrappen Keukenblok na het wrappen

Waarom je keuken laten wrappen?

Steeds meer bedrijven en organisaties laten hun keuken wrappen. En dat is niet zonder reden. De voordelen van wrappen, ten opzichte van verven of vervangen, zijn groot. We sommen ze voor je op:

 

  • Kostenbesparend: het laten aanbrengen van folie is relatief goedkoper dan het verven of vervangen van je keuken.
  • Snelle renovatie zonder overlast: wrappen gebeurt zonder rommel of lawaai en is vaak in een dag gepiept.
  • Duurzaam: de beschermende laag van interieurfolie verlengt de levensduur van je keuken.
  • Onderhoudsvriendelijk: wrapfolie is kras- en slijtvast.
  • Ruime keuze aan designs: een bedrijfskeuken is volledig aan te passen aan ieders interieur of huisstijl.

Keuken laten wrappen prijs

Ben je benieuwd naar de kosten voor het laten wrappen van je keuken? Het is lastig om een exacte prijs te vermelden, omdat het wrappen van een keuken altijd maatwerk is. De uiteindelijke prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen het formaat van de keuken, de soort wrapfolie en jouw wensen een belangrijke rol.

Om je toch een indicatie van de prijs van het laten wrappen van je keuken: een kitchenette kun je al vanaf €750,- exclusief btw laten wrappen en een grote keuken vanaf €1.250,- exclusief btw. Veel goedkoper dus dan het vervangen van je keuken. Daarnaast zorgt de beschermende keukenfolie er ook nog eens voor dat je keuken langer meegaat!  

Hoogwaardige keukenwrapfolie

Of je nu kiest voor een strakke, matte look of liever gaat voor een sfeervolle, landelijke uitstraling, bij Luna Glass Tinting kun je jouw keuken volledig naar wens laten aanpassen. We werken met toonaangevende leveranciers waardoor we de beschikking hebben over hoogwaardige folies met talloze designs.

Kies je bijvoorbeeld voor een houtlook keuken wrap? Of past een beton-, graniet- of marmerlook beter bij het interieur van jouw bedrijf? Daarnaast hebben we een groot assortiment kleuren keuken wrap, zoals wit, zwart, grijs en taupe. Wat jouw keuze ook is, je bent altijd verzekerd van een sterke folie met een lange levensduur!

Waaier met wrapfolies

Keuken laten wrappen door Luna Glass Tinting

Bij Luna Glass Tinting gaan we tot het uiterste voor onze klanten. Als we jouw bedrijfskeuken wrappen, dan staan we niet alleen garant voor een vakkundige montage, maar ook voor persoonlijke service. Onze ervaren monteurs hebben alle kennis in huis om je van een passend advies te voorzien. Waar in Nederland dan ook. Dit in combinatie met ons grote netwerk van internationale leveranciers, maakt ons dé partij voor jouw keukenrestyling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het wrappen van jouw bedrijfskeuken? Neem dan gerust contact met ons op via info@lunaglasstinting.nl of 040 340 0142.

Naast keukens wrappen we ook kozijnen, deuren en bureaus. Meer hierover lees je op onze pagina interieur wrappen.

Veelgestelde vragen

Wat is keuken wrappen?

Het restylen van een bestaande keuken door middel van een hoogwaardige interieurfolie op de bestaande keukendelen.

Hoe duur is een keuken wrappen?

De prijzen zijn altijd maatwerk omdat geen enkele keuken hetzelfde is. Om toch een prijsindicatie te geven: een kleine keuken kun je laten wrappen vanaf €750,- excl. btw en een grote keuken vanaf €1.250,- excl. btw.

Hoe lang duurt het wrappen van een keuken?

De meeste keukens zijn binnen 1 dag te wrappen.

Hoe lang gaat keukenwrapfolie mee?

De gemiddelde levensduur van keukenwrapfolie is 10 tot 12 jaar.

Is het wrappen van een keuken duurzaam?

Ja, het wrappen van een keuken is een duurzame oplossing, doordat je bestaande keuken met wrapfolie weer jaren gebruikt kan worden.

Wrappen jullie alleen keukens?

Naast het wrappen van keukens, kun je bij ons ook terecht voor het wrappen van o.a.: deuren, kozijnen, tafels, bureaus en nog veel meer!

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp