Interieur wrappen

Geef het interieur van je kantoorpand, schoolgebouw of hotellobby een nieuwe look en laat je meubelstukken wrappen door de specialisten van Luna Glass Tinting.

Interieur wrappen – afkomstig van het Engelse ‘Interior wrapping’ – wordt steeds populairder in Nederland en dat begrijpen we: met onze speciale folies geven we jouw meubels, keukenblok of kozijnen een complete metamorfose. Ideaal voor bedrijven die hun interieur willen restylen zonder veel moeite, maar wel op zoek zijn naar een duurzame oplossing. 

Kostenbesparend

Duurzaam

Snelle renovatie zonder overlast

Breed assortiment

Slijtvast & krasvast

Wat is het wrappen van interieur?

Steeds meer bedrijven en consumenten laten hun interieur wrappen. Maar wat is het precies? Letterlijk betekent wrappen ‘inpakken met folie’. In de praktijk betekent het dat je jouw meubels een upgrade geeft met speciale interieurfolie.

Keukenblokken, (kantoor)kasten, balies of kozijnen worden voorzien van een nieuwe beschermende laag, zodat ze nog jarenlang meegaan. Niet alleen worden eventuele beschadigingen weggewerkt, ook kun je met verschillende designs je eigen draai geven aan meubels en zo een unieke uitstraling creëren. Zonder al te veel gedoe.

Meer weten? Lees dan onze blog ‘Wat is wrappen?’.

De voordelen van interieur wrappen

Een complete, duurzame restyling, zonder gedoe. Wat bedoelen we daarmee? Om dat toe te lichten, sommen we de voordelen van interieur wrappen voor je op:

  • Kostenbesparend: wrappen is goedkoper dan vervangen.
  • Duurzaam: met hoogwaardige interieurfolie geef je je meubels een beschermende laag en verleng je de levensduur.
  • Snelle renovatie zonder overlast: wrappen geeft geen rommel, lawaai of verflucht en is in veel gevallen binnen een dag klaar.
  • Milieuvriendelijk: meubels gaan langer mee, dus je produceert minder afval.
  • Breed assortiment: je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen en kleuren. Denk aan een metaal-, hout- of marmerlook.
  • Slijtvast & krasvast: interieurfolie van goede kwaliteit is slijt- en krasvast.

Wat wil je laten wrappen met folie?

Bedrijven en organisaties die een betaalbare, duurzame oplossing willen voor hun verouderde interieur kiezen er meestal voor om hun interieurstukken te laten wrappen. Denk aan scholen, kantoorpanden, zorginstellingen, hotels en winkels. De mogelijkheden voor bestaande maatwerk interieurs zijn dan ook eindeloos. Zo kun je:

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw interieur? Onze gespecialiseerde installateurs voorzien je graag van advies!

Wat kost het wrappen van interieur?

Het wrappen van je interieur is dus een voordelige oplossing wanneer je jouw interieur wilt upgraden. Maar aan welke kosten moet je denken? Omdat geen interieur hetzelfde is en de wensen kunnen verschillen, gaat het bij interieur wrappen altijd om maatwerk.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier onder aan deze pagina, info@lunaglasstinting.nl of +31 40 231 3220. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Waaier met wrapfolies

Interieur laten wrappen door Luna Glass Tinting

Is jouw interieur toe aan een restyling en ben je ervan overtuigd dat wrappen de meest betaalbare en duurzame oplossing is? Dan gaat Luna Glass Tinting graag voor je aan de slag. Of je nu in Groningen, Limburg, Noord-Holland of elders in het land woont, onze ervaren en vakkundige monteurs komen graag bij je langs voor persoonlijk advies. Jouw wensen staan daarbij centraal. En met ons uitgebreide, internationale netwerk van folieleveranciers, weten we zeker dat we aan die wensen kunnen voldoen.

Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een strakke, professionele en duurzame montage!  

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp