Deuren wrappen

Beschermende wrapfolie in diverse kleuren en designs

Niets is zo funest voor de uitstraling van je kantoor, winkel of school als verouderde deuren. Zijn jouw deuren beschadigd of passen deze niet meer bij de rest van het pand? In veel gevallen is vervanging of schilderwerk niet nodig. Laat je deuren wrappen door onze specialisten en bespaar onnodige kosten, rommel en tijd. Met speciale, beschermende wrapfolie krijgen jouw deuren een compleet nieuwe uitstraling. Snel en zonder gedoe, zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf.

Budgetvriendelijk

Eenvoudige renovatie

Volledig naar wens aan te passen

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Wat is het wrappen van een deur?

Bij het wrappen worden je deuren bekleed met een beschermende folie. De folie werkt beschadigingen weg en beschermt je deur tegen invloeden van buitenaf. Ideaal in gebouwen waar het een komen en gaan is van mensen en deuren het zwaar te verduren hebben. Denk aan scholen, kantoorpanden, winkels of hotels. Omdat wrapfolie verkrijgbaar is in talloze kleuren en designs, geef je jouw deuren bovendien een compleet nieuwe look!

Wil je alle ins & outs van wrappen weten? Je leest ze in onze blog ‘Wat is wrappen?

Voordelen van deur bekleden met folie

De voordelen van een deur bekleden met folie? Die zijn er genoeg. We zetten ze voor je op een rij:

  • Budgetvriendelijk: wordt er in jouw organisatie strak gestuurd op budget? Wrappen is voordeliger dan schilderwerk of vervanging.
  • Geen gedoe: bang voor rommel of lawaai in het gebouw? Met wrapfolie hoeft dat niet. De klus is bovendien snel geklaard.
  • Volledig naar wens aan te passen: welke look je ook wilt creëren of welke huisstijl je ook hebt, met verschillende kleuren, designs en structuren geeft wrapfolie altijd het gewenste resultaat.
  • Onderhoudsvriendelijk: wrapfolie is kras- en slijtvast en heeft doorgaans geen onderhoud nodig.
  • Duurzaam: de beschermende laag zorgt voor een langere levensduur van je deur. De folie zelf gaat bovendien jarenlang mee.

Deur wrappen kosten

Wanneer je besluit je deur te laten wrappen, dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Bij wrappen gaat het altijd om maatwerk en is de prijs afhankelijk van een aantal factoren zoals het soort folie, de afmetingen en het aantal deuren dat bekleed moet worden. Ook het type deur (buiten- of binnendeur) heeft invloed op de prijs.

Om toch een indicatie van de kosten te kunnen geven; Luna Glass Tinting hanteert een vanaf prijs van €175 excl. btw. Neem voor de exacte kosten gerust contact met ons op.

Waaier met wrapfolies

Binnendeur of buitendeur wrappen?

Bij Luna Glass Tinting kun je zowel binnen- als buitendeuren laten wrappen. Een buitendeur wrappen vereist meer expertise dan een binnendeur wrappen. Bij een buitendeur wordt namelijk andere folie gebruikt. Bovendien is een buitendeur, zoals een voordeur, lastiger te wrappen in verband met het lastige, onregelmatige oppervlak. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de weersinvloeden. De folie moet zo gemonteerd worden, dat er geen water onder kan komen.

Hoogwaardige wrapfolie voor deuren

Bij Luna Glass Tinting werken we uitsluitend met toonaangevende leveranciers van wrapfolie. Onze folies zijn van de beste kwaliteit, gaan jarenlang mee en zijn leverbaar in talloze kleuren en designs. Het maakt voor ons niet uit of je een deur wilt wrappen in de standaardkleuren zwart en wit of dat je een betonlook, granietlook of houtlook wilt creëren. Heb je afwijkende ideeën? We denken graag met je mee. Met ons grote netwerk van internationale leveranciers kunnen we alle folies leveren.

Deur met wrapfolie vs deur zonder wrapfolie

Deuren laten wrappen door Luna Glass Tinting

Wil jij de deuren van jouw bedrijfspand laten wrappen en wil je verzekerd zijn van een vakkundig resultaat? Neem dan contact op met onze professionals. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die graag bij je langskomen voor advies op maat, waar in Nederland dan ook. 

Wil je liever de kozijnen laten wrappen? Ook dat kan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het wrappen van deuren?

Het beplakken van een deur met hoogwaardige folie om de deur te restylen of een tweede leven te geven.

Wat kost het om een deur te wrappen?

De kosten voor het wrappen van een deur is van veel factoren afhankelijk, maar begint vanaf €175,- excl. btw.

Is het laten wrappen van deuren duurzaam?

Het wrappen van een deur is een duurzame oplossing aangezien je de deur een tweede leven geeft met een milieuvriendelijk product.

Hoe lang gaat wrapfolie op deuren mee?

De wrapfolie heeft een levensduur van minimaal 10 jaar.

Wrappen jullie ook kozijnen?

Bij Luna Glass Tinting kun je zowel terecht voor het laten wrappen van kozijnen.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp