Bureau wrappen

Geef je kantoor een make-over met hoogwaardige wrapfolie

Is het tijd voor een make-over van jouw kantoor? Geef je bureau een boost en laat het wrappen door onze ervaren monteurs. Een bureau wrappen is een snelle en voordelige manier om jouw kantoor een nieuwe look & feel te geven. Dé oplossing bij een nieuwe huisstijl, een verouderd interieur of beschadigde bureaus. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Voor restyling en renovatie

Geen rommel of verflucht

Duurzaam en budgetproof

Breed assortiment folies

Slijt- en krasvast

Wanneer bureau of bureaublad wrappen?

Laat je de bureaus in jouw kantoorpand wrappen, dan worden deze voorzien van een speciale folie. Deze folie werkt beschadigingen weg en vormt een beschermende barrière, zodat het bureau nog jarenlang meegaat. Bovendien is wrapfolie in talloze kleuren en designs verkrijgbaar, waardoor je een bureau een compleet nieuw uiterlijk kunt geven. Zelfs als je alleen het bureaublad laat wrappen.

Perfect voor bedrijfseigenaren die hun huisstijl willen doorvoeren in het kantoorinterieur of hun oude, beschadigde bureaus nieuw leven willen inblazen!

Wrappen is de ideale oplossing als je:

  • Je kantoor met een klein budget wilt upgraden
  • Milieubewust bent: je draagt bij aan duurzaam gebruik van spullen
  • Een ruime keuze uit verschillende looks wilt
  • Jouw bureau(s) wilt laten aansluiten op de rest van het interieur
Houtlook bureau wrapfolie

Kosten meubels laten wrappen

Een groot voordeel van het wrappen van bureaus of ander kantoormeubilair is het kostenplaatje; wrappen is voordeliger dan vervangen. Denk jij erover om je meubels te laten wrappen en wil je weten wat de kosten zijn? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen van het meubelstuk, het aantal te wrappen meubels en het soort folie.

Neem voor de exacte kosten gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat kan via ons contactformulier of door te bellen naar 040 229 1009.  

Bureaus laten wrappen door Luna Glass Tinting

Hoogwaardige wrapfolies in talloze kleuren en designs, gemonteerd door ervaren monteurs. Wanneer je jouw bureaus vakkundig wilt laten wrappen, is Luna Glass Tinting jouw partner. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor we alle bureaus in jouw kantoor snel, strak en zonder overlast kunnen wrappen. Bovendien werken we met diverse toonaangevende, folieleveranciers, zodat we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen.

Of je nu gaat voor een beton-, graniet- of houtlook of iets totaal anders wilt, wij denken met je mee. Vertel ons vandaag nog jouw wensen en onze monteurs komen graag bij je langs voor advies op maat. Waar in Nederland dan ook.

Wil je behalve jouw bureau ook iets anders laten wrappen? Je kunt bij ons terecht voor:  

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp