AntiBacteriële folie

Solar Gard Saint-Gobain antibacteriële folie of beter gezegd micro bacteriële folies zijn ontworpen om microbiële activiteit te verminderen op het moment dat microben in contact komen met het oppervlak.

Elke dag komen we in contact met miljoenen onzichtbare micro-organismen, waaronder bacteriën en schimmels. Deze microben kunnen negatieve effecten op producten, waaronder geuren, kleuring en materiaaldegradatie  die  kunnen leiden tot tot vroegtijdige product falen.

SOLAR GARD ANTIMICROBIËLE FOLIE

Solar Gard Antimicrobiële folies zijn ontworpen om eenvoudig te worden vervangen en bieden een vrijwel onzichtbare barrière die vlakke oppervlakken beschermt tegen blijvende schade. Ze beschikken ook over BioCote® eigen zilveriontechnologie, die tijdens het productieproces van deze folies wordt aangebracht.

Zilver’s wetenschappelijk bewezen antimicrobiële eigenschappen beschermen deze folies tegen de negatieve effecten van microben door hun groei op het oppervlak van de beschermde folie te remmen. Met een lange historie van succes als een antimicrobiële, is zilver een van de meest gebruikte technologieën in de wereld.

Voordelen antibacteriele folie:

Tot 96% bacteriereductie na 2 minuten

Beschermt tegen glasscherven en glassplinters

Leverbaar in heldere uitvoering

Lange levensduur van tussen de 15-20 jaar

Je krijgt 12 jaar garantie

Voldoet aan wet en regelgeving

Aan te brengen op bestaand glas

Anti-bacteriële folie voor ziekenhuizen

Antibacteriële folie van Saint-Gobain is zelfs geschikt om de zeer krachtige ziekenhuisbacterie geen kan te geven op groei. 

Anti-bacteriële folie voor voedsel verwerkers

De antibacteriele folie of microbacteriele folie voor op glas wordt ook zeer veel toegepast bij voedselverwerkende bedrijven. Producten kunnen zo voldoen aan de strenge voedsel eisen als HACCP, BRC en IFS. Ook in koelvitrines waar verse producten liggen wordt de folie gebruikt om bacteriën groei tegen te gaan. De folie zorgt er zelfs voor dat er bij ruitbreuk geen glassplinters vrijkomen.

Tot 96% bacteriereductie na slechts 2 minuten!

Onze nieuwe lijn van Saint-Gobain antimicrobiele films met BioCote Ltd Technologie biedt een vrijwel onzichtbare barriere die microbiele activiteit vermindert op het moment dat microben in contact komen met het oppervlak en beschermt tegen permanente schade.

Plaatsen van veiligheidsfolie

Doorgaans wordt de folie aan de binnenzijde van het glas aangebracht. Maar het is ook mogelijk de folie aan de buitenkant van het glas te laten plaatsen.

 

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp