Ramen laten tinten

Wil je graag jouw ramen laten tinten zodat jij en jouw passagiers minder last hebben van de schittering van het wegdek en de warmte van de zon? Dan ben je bij Luna Glass Tinting aan het juiste adres!

Dankzij ons brede assortiment aan autoraamfolies, hebben wij altijd een oplossing voor jouw auto!

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Autoruiten tinten

Ons assortiment bestaat uit diverse autoruittinten. Ieder folietype beschikt over zijn eigen functie en voor iedere voorkeur hebben wij dan ook een passende optie. Het tinten van autoruiten gebeurt met glasfolie van hoge kwaliteit, wat speciaal ontworpen is om warmte en inkijk tegen te gaan.

Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit raamfolie en expertise op het gebied van plaatsen van raamfolie ontvang je altijd 10 jaar garantie.

De voordelen van ramen laten tinten

Getinte ramen hebben verschillende voordelen. Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Meer privacy: doordat je minder goed naar binnen kunt kijken
 • Zonwerend
 • Het is minder warm: getint glas laat minder zonnewarmte door
 • Veiligheid: wanneer de ruit kapot gaat blijft een groot deel van de scherven aan de folie plakken
 • Ruiten zullen minder snel beslaan
 • Lichte krassen worden voorkomen

Met welke folie je auto tinten?

Je hebt keuze genoeg uit verschillende raamfolies welke voor de meest gangbare automerken toepasbaar zijn. Of je nu een Mercedes, Opel, Kia of Renault rijdt, wij kunnen elke autoraam laten tinten.

Kies voor FG70 folie wanneer je een hoge lichtdoorlaatbaarheid van 70% wilt of voor FG30 wat in de buurt komt van privacy glas. Ben je echt op zoek naar inkijk werende folie kies dan voor FG05 of FG10.

Onze specialisten adviseren je graag welk foliesoort het beste bij jouw wensen past. Neem hier voor contact op of maak direct online een afspraak!

Regels voor auto ramen laten tinten

In Nederland is het wettelijk toegestaan om je auto te laten tinten. Wel zijn er belangrijke regels voor het tinten van je auto waar je rekening mee moet houden. Zo mogen voorportieren en voorruiten maximaal met 70% lichtdoorlaatbaarheid worden getint.

Als je ervoor kiest om je autoruit(en) door ons te laten tinten, dan voldoen jouw ramen altijd aan de wettelijke normen. Zo voorkom je een afkeur tijdens de Apk-keuring of een boete wanneer je onderweg bent.

Ramen laten tinten prijs

De prijs voor het laten tinten van je ramen is afhankelijk van het type auto, het soort folie en welke ruiten je wil laten tinten. De prijzen kunnen variëren tussen de €285,- en €720,-.

Wil je een specifieke prijsindicatie? Gebruik dan onze handige tool. Selecteer je type auto, kies welke ramen je wilt laten tinten en zie direct de prijs!

Auto ramen tinten

Voorruit, achterruit of alle ruiten tinten?

Luna Glass Tinting biedt diverse tinten autoraamfolie aan, van folies met een hoge lichtdoorlaatbaarheid tot folies die zo donker zijn dat je er niet doorheen kunt kijken.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om je volledige auto te tinten of enkel een aantal ruiten. Hieronder lichten we de verschillende opties graag verder toe:

 

Voorruit tinten

Wanneer je uitsluitend getinte voorportieren of een getinte vooruit wil is dit pakket voor jou de beste keuze. Ideaal wanneer je vaak met maar één of twee personen in je auto zit, of al standaard getinte achterruiten hebt.

 

Achterruit tinten

Wil je alleen je achterruit tinten? Met dit pakket worden alle ruiten achter de bestuurder getint. Zo creëer je achter in je auto de gewenste privacy zonder de lichtinval voor de bestuurder te verminderen.

 

Overige opties

Naast bovenstaande pakketten biedt Luna Glass Tinting ook maatwerk. Zo kun je bij ons terecht voor het tinten van 1 raam of alleen je zijruiten, maar ook voor het tinten van je volledige auto. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Getinte Porsche

Daarom kies je voor Luna Glass Tinting

Met ruim 20 jaar ervaring ben je bij ons verzekerd van het beste resultaat voor het laten tinten van je autoramen. Daarnaast bieden wij standaard 10 jaar garantie en zijn we aangesloten bij ‘Folie Garant’ een netwerk dat autotinting naar een hoger niveau tilt.

Luna Glass Tinting biedt:

 • Hoogwaardige autoraamfolie
 • Professioneel opgeleide installateurs
 • Uitgebreid advies op maat
 • 20+ jaar ervaring
 • Garantie van 10 jaar

Wil jij je ramen laten tinten? Neem dan contact op of maak eenvoudig en vrijblijvend een afspraak.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp