Polestar, het performance merk

Polestar Engineered het performance merk van Volvo brengt in 2020 de Polestar 2 op de Nederlandse auto markt. Dit model moet gaan concurreren met modellen als de Tesla model 3, Tesla model Y en de aankomende Ford Mustang Mach-E.

De Polestar 2 rijdt fantastische en oogt, zeker voor elektrische modellen die vaak futuristisch gebouwd worden, zeer mooi.

Wat ons als glas tint bedrijf natuurlijk direct opvalt is dat de achterruit van de Polestar 2 geblindeerd is. Het standaard privacy glas zie je vaker bij nieuwe auto’s, maar alleen de achterruit blinderen…. dat ziet er wel een beetje gek uit.

We merken uit de aanvragen en telefoontjes die we krijgen dat meerdere Polestar 2 rijders dit ook vinden.

Ramen tinten van een Polestar is populair, maar waarom?

Bij het bestellen van de Polestar 2 is de auto, net zoals bij Tesla, vaak vanaf een computerscherm of vanuit een folder gekocht. Daarbij is het even afwachten hoe de auto er in het echt uit ziet.

Wanneer de eerste modellen afgeleverd worden kunnen eigenaren eens goed naar het model kijken en ook zij missen iets. De achterportierruiten zijn niet geblindeerd!

Je ziet dan ook dat meerdere Polestar rijders op zoek gaan naar een bedrijf die de ramen kan tinten van de Polestar 2. De vraag is om de achterportierruiten te tinten of te blinderen om er een mooier geheel van te maken.

Het resultaat van de ramen blinderen polestar 2

Op onderstaande voor en na foto van de Polestar 2 zijn de achterportierruiten getint met een 20% lichtdoorlaatbare folie en de voorportierruiten met de toegestane 70% lichtdoorlaat. Natuurlijk tinten we alleen in een legale tint. Een certificaat wordt dan ook afgegeven bij aflevering.

Voordelen van ramen blinderen

Wij hebben twee folie soorten en meerdere gradaties waaruit je kan kiezen.

Zo heb je de “Comfort line”, een zeer uitgebreide lijn met een keuze uit 6 gradaties en een extra warmtewerende serie.

En natuurlijk de “Maximum Performance Line”, een nano karamische folie bestaande uit 3 meest gekozen gradaties.

De folies geven dus niet alleen een sportievere look, maar blokkeren ook de warmte en fel zonlicht.

Ramen laten blinderen van je Polestar?

Ben jij op zoek naar een bedrijf die ramen kan tinten of blinderen van je Polestar, dan bij je bij Luna Glass Tinting aan het goede adres. Wij tinten de autoruiten voor diverse autodealers en autobedrijven in en rondom Eindhoven.

Wij gebruiken kwaliteit folies van Saint-Gobain een van s’ werelds grootste glasleveranciers. Kijk maar eens naar het logo van je autoruit. De kans is groot dat er Saint-Gobain of Sekurit (onderdeel van Saint-Gobain) vermeld staat.

Dus wil jij je ramen laten tinten? Maak dan direct een afspraak of neem contact met ons op.