Kozijnen wrappen

Heeft jouw pand verouderde of beschadigde kozijnen of zijn de kozijnen toe aan een restyling? Dan is kozijnen wrappen een ideale oplossing. Een aluminium kozijn laat je eenvoudig en professioneel wrappen door Luna Glass Tinting. Met onze hoogwaardige wrapfolie, speciaal voor aluminium of kunststof kozijnen, geven onze specialisten jouw kozijn binnen no-time een nieuwe look en een beschermende laag.

Snel, vakkundig en volledig naar jouw wens. Ideaal voor eigenaren van kantoorpanden, winkels, hotels of schoolgebouwen die willen besparen op schilders- of vervangingskosten.

Buitenkozijnen van bedrijfspand voorzien van wrapfolie

Wat is een kozijn wrappen?

Bij de renovatie van kozijnen wordt er al snel gedacht aan schilderwerk of vervanging. Dit kan een dure aangelegenheid zijn. Wat veel mensen niet weten is dat je een kozijn ook kunt laten wrappen. ‘Wrappen’ betekent inpakken met folie. Wanneer je jouw kozijn laat wrappen, wordt het voorzien van een beschermende laag folie. Deze folie werkt beschadigingen weg en kan een geheel nieuwe uitstraling aan je kozijn geven. Wrappen kan zowel worden toegepast op raam- als deurkozijnen.

Het wrappen van kozijnen is goedkoper dan het vervangen van kozijnen en is dus een interessant alternatief wanneer je geen dure renovatie aan wilt gaan.

Meer weten over wrappen? Lees onze blog ‘Wat is wrappen?’.

Wanneer aluminium kozijnen wrappen?

Niet alle kozijnen zijn geschikt om te wrappen. Wij voorzien alleen aluminium of vlakke kunststof kozijnen van een wrapfolie. Er kunnen verschillende redenen zijn om kozijnen te laten wrappen:

Beschadigingen of veroudering

Hoewel een aluminium kozijn een lange levensduur heeft en van nature robuust en corrosiebestendig is, kan het na verloop van tijd toch sporen van veroudering en slijtage vertonen. Door blootstelling aan Uv-straling kan het kozijn verkleuren en zijn glans verliezen.

Ook kunnen er na verloop van tijd kleine beschadigingen ontstaan zoals krassen en deukjes. Door het kozijn te voorzien van een hoogwaardige folie worden beschadigingen weggewerkt en krijgt het kozijn zijn glans terug. Op deze manier is het niet nodig om het volledige kozijn te vervangen!

Nieuw uiterlijk

De lange levensduur van aluminium kozijnen kan ook een nadeel met zich meebrengen. Door de veranderende trends wil je na verloop van tijd misschien toch een nieuwe look of andere kleur. Wrapfolies zijn er in verschillende designs en kleuren. Is jouw pand toe aan een restyling? Door je aluminium kozijnen te wrappen met een kozijnfolie naar keuze, geef je jouw pand op een eenvoudige wijze een compleet nieuw uiterlijk.

De voordelen van het wrappen van kozijnen

Wil je precies weten van welke voordelen je profiteert wanneer je jouw kozijn laat wrappen? We sommen de voordelen graag voor je op.

  • Kostenbesparend: het wrappen van een kozijn is goedkoper dan het schilderen of vervangen van je kozijnen.
  • Duurzaam: kozijnfolie heeft een beschermende werking en verlengt de levensduur van je kozijn.
  • Snelle renovatie zonder overlast: wrappen gaat sneller doordat een gewrapt kozijn niet hoeft te drogen. Je kozijnen worden direct beschermd en je hebt geen last van een vervelende verflucht.
  • Volledig naar eigen wens: wrapfolie is verkrijgbaar in vele RAL kleuren en ontwerpen, denk aan een metaal-, hout- of marmerlook.
  • Weinig onderhoud: goede folie is kras- en slijtvast.
  • Verwijderbaar: de wrapfolie is verwijderbaar wanneer de wrap na verloop van tijd oud wordt.

Kosten voor het wrappen van kozijnen

Wrappen is dus een kostenbesparende oplossing voor de kozijnen van jouw bedrijfspand. Omdat een kozijn wrappen altijd maatwerk is, kunnen de exacte kosten hiervoor verschillen.

Neem gerust contact op via info@lunaglasstinting.nl of +31 40 231 3220 wanneer je jouw aluminium kozijnen wilt laten wrappen en wilt weten wat de kosten zijn. We sturen je graag een vrijblijvende offerte!

Kozijnen laten wrappen door Luna Glass Tinting

Wil je jouw aluminium kozijnen laten wrappen? Schakel dan een partij in met kennis van zaken. Bij Luna Glass Tinting ben je niet alleen verzekerd van hoogwaardige kozijnfolies, maar ook van een vakkundige montage. Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs. Dit doen wij door heel Nederland.

Bovendien hebben we de afgelopen jaren een groot netwerk van internationale folieleveranciers opgebouwd, zodat we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies op locatie.

Wil je naast je kozijn ook graag je deur wrappen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je graag met:

Monteur die een kozijn aan het wrappen is

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp