T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Ramen blinderen

Ramen blinderen door middel van anti inkijk folie? Luna Glass Tinting is expert op het gebied van raamfolies. Ramen laten blinderen doet u bij ons!

Voordelen ramen blinderen

Ramen worden vaak geblindeerd om zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Hierdoor worden privacy en veiligheid verhoogt. Wanneer u de ramen van uw auto of pand laat blinderen, voorkomt u dat inbrekers naar binnen kunnen gluren. Door het beperkte zicht zijn waardevolle spullen veilig. Inkijk van buiten naar binnen is niet meer mogelijk, maar andersom wel. Hiernaast hebben de meeste raamfolies een UV-reducerende werking waardoor warmte wordt geweerd, schittering wordt voorkomen, verkleuring van meubels wordt vertraagd, versplintering van de ruit wordt tegengegaan en zelfs energie wordt bespaard. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd welke optie het beste bij uw wens past? Wij adviseren u graag.

Anti inkijk folies

Er zijn twee soorten anti-inkijk-folies: spiegelende folie en gematteerde folie. Middels spiegelende folie wordt het zicht naar binnen verhinderd, maar kan er nog wel naar buiten gekeken worden. Gematteerde folie blokkeert beide aanzichten. U ziet alleen de contouren van iemand die langsloopt.

Let op: ramen blinderen mag niet zomaar. Aan het blinderen van autoramen bijvoorbeeld zijn Europese richtlijnen verbonden. Wij werken altijd met een officieel certificaat met ingevulde licht doorlaat meeting, waaruit blijkt dat de glasfolie aan de normen voldoet zodat u veilig de weg op kunt.

Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is specialist in raamfolie voor auto’s en gebouwen voor bedrijven. Een scherp oog voor detail en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. Hiernaast werken wij alleen met kwalitatief hoogstaande producten en verzorgen wij graag advies op maat. Met een team van experts met meer dan 20+ jaar aan praktijk ervaring staan wij graag voor u klaar.

Ook uw ramen blinderen? Laat ze vakkundig blinderen door Luna Glass Tinting. Neem gerust contact met ons op, zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0499)-376060 of via onze mail.

 

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op