Bedrijfswagen laten blinderen

Wil jij jouw bedrijfswagen laten blinderen? Luna Glass Tinting is gespecialiseerd is het tinten van autoramen. Of je nu gaat voor een mooiere uitstraling of meer privacy, bij ons ben je aan het juiste adres!

Al ruim 20 jaar zorgen wij ervoor dat het blinderen van autoramen op een professionele en zorgvuldige manier gebeurt. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte folie.

 

Bedrijfswagen laten blinderen

Door de achterruit van je bedrijfswagen te laten blinderen, voorkom je dat waardevolle spullen, zoals gereedschap, in het zicht liggen. Daarnaast oogt het vaak rommelig wanneer je bijvoorbeeld gereedschap door het raam kunt zien liggen. Met geblindeerde ramen is dat verleden tijd.

Voor persoonlijk advies over het blinderen van je bedrijfswagen, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Geblindeerde Mercedes bedrijfswagen

De voordelen van je bedrijfswagen laten blinderen

Naast dat geblindeerde ramen ervoor zorgen dat je waardevolle spullen uit het zicht kunt houden, biedt het meer voordelen:

  • Meer privacy en een veiliger gevoel. Je kunt niet meer van buiten naar binnen kijken, maar wel van binnen naar buiten.
  • Eventuele belettering komt mooier uit door de donkere achtergrond.
  • Je bedrijfswagen krijgt een chiquere uitstraling.
  • Bij zonnige dagen verlaagt het de temperatuur in je bedrijfswagen.

Met welke folie je bedrijfswagen laten blinderen?

Bij Luna Glass Tinting beschikken we over een groot aanbod aan autoraamfolies, die in diverse toepassingen kunnen worden gebruikt.

We spreken van blinderen, wanneer je aan de buitenkant niet meer door de ramen kunt kijken. Voor bedrijfswagens wordt daarom het folie type FG05 gebruikt. Deze folie heeft een donkere kleur van buiten en een heldere doorkijk van binnen. De doorlaatbaarheid van licht is bij dit type folie 5%.

Geblindeerde Renault bedrijfswagen

Bedrijfswagen laten blinderen bij Luna Glass Tinting

Bij Luna Glass Tinting werken we al jaren voor bedrijfswagendealers van verschillende merken. Daarom zijn we zeer ervaren op het gebeid van bedrijfswagens blinderen. Daarnaast kan de montage plaatsvinden op locatie, in een verwarmde stofvrije ruimte. Zo is je auto klaar terwijl je wacht!

Wanneer je de achterruit van je bedrijfswagen laat blinderen, leveren én monteren we een kraakheldere beschermfolie op de bovenzijde van een gespoten achterbumper tegen een speciale actieprijs (ca. 40% korting).

Wil jij je bedrijfswagen laten blinderen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 040 3400 142 of per mail via info@lunaglasstinting.nl.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp