Ramen blinderen Eindhoven

Ramen blinderen Eindhoven kies voor een vertrouwd adres

Luna Glass Tinting is al vanaf 2000 de specialist op het gebied van het tinten en ruitblinderen Eindhoven en omgeving. Luna Glass Tinting is begonnen met ruitblinderen in Eindhoven in een pand op industrie terrein Esp. In 2009 betrokken we een nieuw pand in Best op bedrijventerrein Het Zand nabij Mc Donalds, Hornbach en Decatlon. We zitten direct aan de snelweg A2 naar Den Bosch, Helmond en Tilburg.

Luna Glass Tinting de Folie Garant vestiging van regio Eindhoven

In 2012 is Luna Glass Tinting de initiatiefnemer en oprichter geweest voor het “keurmerk” Folie Garant. Een netwerk van vakmensen verspreid door Nederland die volgens een concept de autoruiten tinten en blinderen. Inmiddels zijn er Folie Garant vestigingen in Amsterdam, Breda, Deventer en Heerenveen. Tevens verzorgd Folie Garant werkzaamheden in elke Carglass vestiging in Nederland. Wanneer uw voorruit vervangen moet worden kunnen we zo direct uw ramen tinten.

Inbraakvertragende folie

Autoruiten voorzien van inbraakwerende folie (wij noemen het inbraakvertragende folie) wordt steeds populairder in Nederland. We hebben hier een nieuwe folie voor gevonden van Saint-Gobain Solar Gard. Dit in combinatie met een nieuwe montage techniek zorgt voor een perfect resultaat.

 

Werkplaats-Luna-Glass-Tinting

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Nog niet overtuigd om uw ruiten bij Luna Glass Tinting te laten blinderen?

Kom een kijkje nemen bij ons in de werkplaats. We adviseren u graag met alle aandacht. We laten u ons werk zien en bespreken welke tint het beste bij uw toepassing past. U heeft een ruime keuze en toepassingen. Blindeer folie, tint folie, warmtewerende folie of inbraakvertragende folie. Laat ons u maar adviseren.

Aflever pakket
Natuurlijk leveren we elke auto af met een afleverpakket bestaande uit ruitreiniger, uitwasbaar microvezeldoekje en natuurlijk een ingevuld garantie certificaat.

 

onderhoudspakket auto raamfolie

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp