T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Raamfolie plakken

Luna Glass Tinting is gespecialiseerd in raamfolie plakken en heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten raamfolies. Zo hebben wij zonwerende folie, warmte reflecterende folie, beveiligings- en veiligheidsfolie van hoge kwaliteit. Wij leveren onze diensten al jaren in de omgeving Brabant en breiden ons werkgebied steeds verder uit. Wij merken dat ontwikkelingen in onze markt zeer snel gaan en breiden ook ons assortiment aan raamfolie zoveel mogelijk uit om het perfecte product aan u te kunnen leveren.

Raamfolie plakken op uw (bedrijf)voertuig

Wij leveren raamfolie met verscheidene eigenschappen. Voorbeelden van deze eigenschappen zijn energiebesparend, inbraak werend, inkijk werend, zonwerend, isolerend, UV-werend of decoratieve voordelen. Oftewel, u kunt zelf selecteren wat u nodig hebt en wij kunnen het leveren. Wij kunnen raamfolies niet alleen toebrengen op uw auto maar ook uw pand. Deze folies zijn bestendig tegen schoonmaakmiddelen en zijn beschermd met een coating die krassen tegenhoudt. Op alle raamfolies die wij plakken op auto’s of panden van onze klanten, zit een garantietermijn van tien jaar. Zo willen wij garanderen aan onze klanten dat de raamfolie ook écht doet wat wij zeggen!

Raamfolie laten plakken op uw bedrijfspand

Zoals al eerder vermeldt, kunt u ook raamfolie toebrengen aan uw bedrijfspand of andere gebouwen. Hiermee kunt u kosten besparen qua energie, hebt u minder last van lichtinval en kunt u uw werknemers meer privacy en veiligheid bieden. Wij geven u graag een betrouwbaar advies voor welke raamfolie voldoet aan uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen indien u raamfolie wilt laten plaatsen. Vraag gerust een offerte aan, stuur ons een e-mail of bereik ons via telefoonnummer (0499) 37 60 60

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op