T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Raamfolie Eindhoven

Raamfolie Eindhoven

Zoekt u een betrouwbaar adres in Eindhoven waar u terecht kunt voor hoge kwaliteit raamfolie voor uw auto of gebouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment aan raamfolie, zit er altijd wel iets bij wat bij uw wensen past. Het aanbrengen van raamfolie kunt u het beste aan een specialist overlaten. Het is nogal secuur werk, waar veel geduld bij komt kijken. U kunt van onze medewerkers verwachten dat zij het raamfolie op een professionele wijze aanbrengen, zonder hinderlijke vouwen of bubbels. Als ervaren specialist verzorgt Luna Glass Tinting al jaren het aanbrengen van raamfolie bij auto’s en gebouwen in de regio Eindhoven.

Raamfolie voor uw huis of kantoor

Zowel particulieren als bedrijven ontdekken steeds meer de voordelen van het aanbrengen van raamfolie in hun huis of op kantoor. Dit is dan ook niet vreemd, want het aanbrengen van raamfolie zorgt ervoor dat uw interieur niet verkleurt, dat er minder hinderlijk licht binnenvalt, de inkijk wordt beperkt en daarbij dus ook kans op inbraak. Iedere raamfolie heeft zijn eigen specifieke doeleinde. Wij leggen de verschillen tussen de soorten raamfolie uit op de pagina Raamfolie types. Daar kunt u kijken welke raamfolie het beste van toepassing is voor uw huis of kantoor in Eindhoven.

Raamfolie voor uw auto

Ook voor het aanbrengen van raamfolie op autoruiten in Eindhoven kunt u terecht bij Luna Glass Tinting. U heeft hierbij een ruime keuze uit verschillende type folies, van FG80 tot FG05. Waar u bij de FG80 nauwelijks merkt dat er folie is geïnstalleerd, heeft u bij de FG05 wel zicht van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen. Voor iedere smaak hebben wij dan ook een passende optie. Benieuwd naar de verschillende folies? Kijk dan eens op Folietype raamfolie.

Raamfolie specialist Eindhoven

Paul Machielsen, de eigenaar van Luna Glass Tinting, heeft jarenlange ervaring als gerenommeerde importeur van raamfolie. U kunt er dan dus ook van uitgaan dat dankzij zijn kennis en ervaring wij een kwaliteitsleverancier zijn van raamfolie in Eindhoven. Mocht u nog een dringende vraag hebben, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op