Raamfolie Eindhoven

Raamfolie Eindhoven

Zoek je een betrouwbaar adres in Eindhoven waar je terecht kunt voor hoge kwaliteit raamfolie voor je auto of op een gebouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment aan raamfolie, zit er altijd wel iets bij wat bij je wensen past.

Het aanbrengen van raamfolie kun je het beste aan een specialist overlaten. Het is nogal secuur werk, waar veel geduld bij komt kijken. Je kunt van onze medewerkers verwachten dat zij de raamfolie op een professionele wijze aanbrengen, zonder hinderlijke vouwen of bubbels. Als ervaren specialist verzorgt Luna Glass Tinting al jaren het aanbrengen van raamfolie bij auto’s en gebouwen in de regio Eindhoven.

Dé specialist in glasfolie in Eindhoven

Paul Machielsen, de eigenaar van Luna Glass Tinting, heeft jarenlange ervaring als gerenommeerde importeur van raamfolie. Je kunt er dan dus ook van uitgaan dat dankzij zijn kennis en ervaring wij een kwaliteitsleverancier zijn van raamfolie in Eindhoven. Mocht je nog een dringende vraag hebben, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

(0499) 37 60 60

Bel tijdens kantooruren.
of chat live met een van onze medewerkers

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Raamfolie voor je huis of kantoor

Zowel particulieren als bedrijven ontdekken steeds meer de voordelen van het aanbrengen van raamfolie in hun huis of op kantoor. Dit is dan ook niet vreemd, want het aanbrengen van raamfolie zorgt ervoor dat je interieur niet verkleurt, dat er minder hinderlijk licht binnenvalt, de inkijk wordt beperkt en daarbij dus ook de kans op inbraak. Iedere raamfolie heeft zijn eigen specifieke doeleinde. Bekijk ons assortiment van raamfolies en kom erachter welke raamfolie het beste van toepassing is voor jouw huis of kantoor in Eindhoven.

Raamfolie voor je auto

Ook voor het aanbrengen van raamfolie op autoruiten kun je terecht bij Luna Glass Tinting. Je hebt hierbij een ruime keuze uit verschillende folietypes, van FG80 tot FG05. Waar je bij de FG80 nauwelijks merkt dat er folie is aangebracht, heb je bij de FG05 wel zicht van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen. Voor iedere smaak hebben wij dan ook een passende optie.

Benieuwd naar de verschillende folies? Bekijk dan ons assortiment van raamfolietypes.

Gegarandeerd tevreden!

Chat hieronder live met een medewerker, of stuur een bericht via Whatsapp