T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Ruiten laten blinderen

Bent u op zoek naar een bedrijf die de ruiten van uw auto of gebouw kan blinderen, maar wilt u daar wel graag eerlijk advies over hebben? Voor ruiten laten blinderen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren raamfolies voor uw voertuigen of panden, om zo meerdere problemen tegelijk aan te pakken. De raamfolies hebben namelijk meerdere functies die ze kunnen vervullen. Denk bijvoorbeeld aan isolerende werkingen maar ook aan een zonwerende functie, energiebesparende functies en decoratieve functies. Ruiten laten blinderen doe je bij Luna Glass Tinting!

Autoruit laten blinderen

Zoals eerder benoemd, zijn er veel functies die raamfolie kunnen vervullen voor u. Oftewel, u kunt zelf beslissen welke eigenschappen de folie moet hebben en wij regelen het voor u! Het blinderen van uw ruiten kan dus gepaard gaan met eigenschappen zoals isolerende werkingen en UV-werende werkingen.

Indien u uw auto wilt laten blinderen, verhoogt dit ook de veiligheid van uw auto. Uw ramen zullen minder snel breken, wat het voor inbrekers moeilijker maakt om binnen te komen en wat de gevolgen van een auto-ongeluk minder kostbaar maakt. Daarnaast voorzien wij onze folie met een coating die dient als een verdedigende laag tegen kleine schade zoals krassen. Vraag gerust een offerte aan middels ons online offerte formulier om de mogelijke opties te bespreken!

Ruiten van uw gebouw laten blinderen

Ook uw kantoorpand of woning kan worden geblindeerd door LunaGlass. Raamfolie is een goede manier om uw pand te isoleren, uw werknemers meer privacy te geven en uw pand veiliger te maken tegen inbraken. Daarnaast zal de raamfolie een strakke uitstraling geven aan uw pand. Zo verbreedt u de functies van uw ramen! Met dit, samen met een garantietermijn van tien jaar, hopen wij dat u geïnteresseerd bent in het laten aanbrengen van raamfolie!

Ook uw ruiten laten blinderen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0499) 37 60 60 of via onze mail!

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op