T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Ruiten blinderen

Ruiten blinderen voor extra veiligheid

Door middel van ruiten blinderen kan er extra veiligheid gegarandeerd worden. Zo zijn waardevolle spullen minder goed zichtbaar middels inkijkwerende raamfolies. Dit zowel bij auto’s als gebouwen. Een dief wordt op deze manier minder snel in de verleiding gebracht om in uw auto en/of bedrijfspand te gluren en in te breken. Simpelweg omdat hij of zij de portemonnee of Macbook niet ziet liggen. Tevens zorgt het folie ervoor dat het glas aan elkaar blijft plakken wanneer het glas breekt. Zodoende is het glas veiliger en wordt er minder schade aangericht.

Automobilisten hebben hiernaast veel profijt van de polariserende werking van de raamfolie. Het rijden wordt door deze folie namelijk minder vermoeiend en het zicht op de weg is doorgaans beter. Door de zonwerende werking worden zonnestralen namelijk tegengehouden. Het zicht van automobilisten wordt hierdoor aanzienlijk beter en dus veiliger.

Extra privacy door raamfolie

Naast extra veiligheid zorgen raamfolies ook voor extra privacy. Wanneer uw ruiten geblindeerd zijn kunnen voorbijgangers minder goed naar binnen gluren. Handig wanneer uw bedrijfspand bijvoorbeeld midden in de stad gevestigd is en u uw medewerkers privacy gunt of wanneer u liever niet wilt dat automobilisten uw kinderen achterin de auto kunnen zien bijvoorbeeld.

Uitstraling van je pand en/of auto

Naast de functionele kenmerken geven raamfolies uw auto een stoere / robuuste uitstraling en een decoratieve meerwaarde voor gebouwen. Zo kunnen tussenwanden, systeemwanden, kantoorunits en ruiten van uw pand door middel van raamfolies verfraait worden. De raamfolies zijn te snijden of de printen naar wens. Niets is te gek. Luna Glass Tinting helpt u graag!

Ruiten laten blinderen door Luna Glass Tinting

Uw ruiten blinderen? Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. Laat uw ruiten dan ook vakkundig blinderen door Luna Glass Tinting. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0499)-376060 of via onze mail.

 

 

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op