T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Ramen laten tinten

Wilt u graag uw autoramen laten tinten zodat u en uw passagiers minder last hebben van de schittering van het wegdek en de warmte van de zon? Of wilt u graag uw kantoorpand verduisteren door uw ramen te laten tinten? Dan bent u bij Luna Glass Tinting aan het juiste adres! Dankzij ons breed assortiment aan raamfolies, hebben wij altijd een oplossing voor uw probleem! Luna Glass Tinting maakt alleen gebruik van raamfolie van hoogstaande kwaliteit voor zowel autoruiten als kantoorpanden en andere gebouwen. Het laten tinten van uw ruit is in verschillende tinten mogelijk, al heeft iedere soort raamfolie een eigen specifieke doeleinde. Hierom onderscheiden we de opties om uw ramen te laten tinten in raamfolie voor auto’s en raamfolie voor gebouwen.

Autoramen laten tinten

U heeft keuze genoeg uit verschillende raamfolies welke voor de meest gangbare automerken toepasbaar zijn. Of u nu een Mercedes, Opel, Kia of Renault rijdt, wij kunnen elke autoraam laten tinten. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u uw auto met een gerust gevoel achterlaat. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze van diverse autoruit tinten. Deze zijn variërend van zeer donkere tinten (FG05) tot lichte tinten (FG80). Ieder folietype beschikt over zijn eigen functie en voor iedere voorkeur hebben wij dan ook een passende optie. Het tinten van autoramen gebeurt met glasfolie van hoge kwaliteit, wat speciaal ontworpen is om warmte en inkijk tegen te gaan. Als u ervoor kiest om uw autoruit(en) door ons te laten tinten, dan voldoen uw ramen altijd aan de wettelijke normen. Geïnteresseerd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Gebouwramen laten tinten

Er zijn steeds meer mensen die de voordelen van het tinten van ramen ontdekken. Niet alleen voor autoramen, maar ook voor kantoorpanden en huizen. De raamfolie die Luna Glass Tinting gebruikt is altijd van hoge kwaliteit. Bij ons brede assortiment kunt u terecht voor energiebesparende folie tot inbraakwerende folie. Bij Luna Glass Tinting hebben we voor ieder kantoorpand een passende optie. Met duurzame oplossingen voor kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen staat ons bedrijf daarnaast ook hoog aangeschreven bij projectontwikkelaars, architectenbureaus, glaszetters, schildersbedrijven en gevelbouwers. Wilt u uw raam laten tinten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wat uw doel ook is: Luna Glass Tinting tint uw ramen op professionele wijze. We hebben een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Mocht u nog vragen hebben over het tinten van uw ramen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op (0499) 37 60 60. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken op info@lunaglasstinting.nl.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op