T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Raamfolie laten aanbrengen

De ontwikkelingen in de wereld van raamfolie gaan bijzonder snel en er komen daardoor steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Het is dan ook verstandig om uw raamfolie te laten aanbrengen door echte professionals zodat u ervan bent verzekerd dat de folie van goede kwaliteit is en dat de folie op een professionele wijze is geplaatst. Wij kunnen u hier natuurlijk bij helpen.

Luna Glass Tinting staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande raamfolie voor auto’s en gebouwen. Wilt u ook raamfolie laten aanbrengen? Onze ervaren installateurs brengen de raamfolie precies op maat aan en zorgen ervoor dat er geen hinderlijke bubbels of vouwen ontstaan.

Soorten raamfolies

Hierboven werd al vermeld dat de wereld van de raamfolie zich bijzonder snel ontwikkeld en dat dit als gevolg heeft dat er steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt komen. Zo ook de folies voor autoruiten en gebouwen.

Raamfolies voor auto’s en bedrijfswagens

Wilt u raamfolie laten aanbrengen op uw autoruit, dan is er een ruime keuze tussen diverse tinten. Deze tinten variëren van lichte tinten (FG80) tot zeer donkere tinten (FG05). Wanneer u uw autoruiten echt wilt blinderen, dan gebruiken we hiervoor onze donkerste tint.

Ieder type raamfolie voor auto’s en bedrijfswagens heeft zijn eigen functie. Door ons brede assortiment raamfolies hebben wij voor iedere smaak een passende optie raamfolie. De raamfolie is van zeer hoge kwaliteit die speciaal is ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Wanneer u uw autoruit(en) door ons laat tinten, dan bent u ervan verzekerd dat uw ruiten aan de wettelijke normen voldoen. Bent u benieuwd welke folie het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op en dan zullen wij u persoonlijk adviseren.

Raamfolies voor gebouwen

De meeste pandeigenaren die op zoek zijn naar een bepaald type raamfolie willen in eerste instantie vaak alleen het raam verduisteren. Echter is het assortiment aan raamfolies veel breder dan dat. Ieder type raamfolie heeft zijn eigen functie. Zo zijn er raamfolies voor energiebesparing tot raamfolies die inbraakwerend zijn. Vertel ons gerust uw wensen en wij adviseren u daar graag over.

Wij bieden duurzame oplossingen voor kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen waardoor we ook hoog aangeschreven staan bij projectontwikkelaars, glaszetters, architectenbureaus, gevelbouwers en schilderbedrijven.

Wilt u de ramen van uw gebouw laten blinderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om samen de mogelijkheden te bespreken.

Raamfolie laten aanbrengen op uw kantoorpand of uw huis

Wij kunnen raamfolie laten plaatsen op uw kantoorpand, magazijnruimte of een ander gebouw voor een betaalbare prijs.

Met dank aan de raamfolie kunt u energie besparen, omdat de folie warmte afstoot en het pand beter isoleert. Ook creëert het meer veiligheid en privacy waarmee de raamfolie tot een hogere arbeidsproductiviteit van uw werknemers leidt. Ze worden immers minders snel afgeleid.

Uiteraard kunt u ook raamfolie laten aanbrengen voor decoratieve redenen, hiervoor hebben wij weer een andere folie in het assortiment.

Oftewel, wij hebben alles in huis om u perfect te helpen met het aanbrengen van folies. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een offerte aanvragen via ons offerte formulier. Ook zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer en onze mail.

Raamfolie laten aanbrengen op uw auto

Bij Luna Glass Tinting passen we folie toe op auto’s voor andere bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij zorgen ervoor dat de folie professioneel en zorgvuldig wordt toegepast aan uw auto, zodat deze er stijlvol uit komt te zien!

De betreffende hoge kwaliteit folie is bestendig tegen alle schoonmaakmiddelen en beschikt over een coating-laag die kleine krassen voorkomt. Bovendien geldt er een garantieperiode van 10 jaar over deze folie.

Neem contact op

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van onze producten en geven u graag een betrouwbaar advies. Wilt u ook raamfolie laten aanbrengen? Laat uw gegevens hiernaast in het formulier achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op