T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Raamfolie aanbrengen

Raamfolie aanbrengen op de ramen van je pand

Raamfolie wordt veelal door bedrijven ingezet. Dit om inkijk te voorkomen en de privacy van medewerkers te kunnen garanderen. Hiernaast hebben verschillende type raamfolies ook een zonwerende functie. Zonnestralen die voor reflecties op de computers van uw medewerkers zorgen, zijn verleden tijd. Naast functionele eigenschappen wordt dit type folie ook ingezet als decoratiemiddel. Zo kunnen raamfolies bedrukt worden in de huisstijl van uw onderneming.

Raamfolie voor je auto

Middels autoruitfolie wordt de warmte binnen een auto gehalveerd, zorgt het folie voor belemmering van het zicht van buiten naar binnen en wordt het risico op letselschade verkleint. Hiernaast hebben geblindeerde raamfolies twee belangrijke veiligheidsfuncties. Dubbeldikke raamfolie zorgt er namelijk voor dat in het geval van een ruitbreuk het glas bij elkaar wordt gehouden en dat waardevolle voorwerpen die in je auto liggen niet meer te spotten zijn door inbrekers.

Raamfolie specialist

Het aanbrengen van raamfolie is geen gemakkelijke taak. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de folie optimaal werkt en er tijdens het plaatsen geen bubbels onder het folie ontstaan, raden wij aan een specialist in te huren. Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van raamfolie bij Luna Glass Tinting. Wij vertellen je alles over de verschillende soorten folietypes en hun specifieke doeleinden. Hiernaast profiteer je bij ons van een garantie tot 16 jaar.

Luna Glass Tinting

Luna Glass Tinting is specialist in het aanbrengen van raamfolies. Wij zijn officieel installateur van raamfolies van Solar Gard, marktleider van zonwerende, warmtewerende, veiligheids- en inbraakvertragende raamfolie voor de utiliteitsbranche. Dit betekent dat onze geplaatste folies altijd voldoen aan de wettelijke normen. Als dienstverlener werken wij namelijk alleen met hoogwaardige folies en professioneel opgeleide monteurs.

Raamfolie aanbrengen op uw pand of auto? Vraag dan gerust een offerte aan. Wij nemen dan contact met je op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op