T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Glasfolie aanbrengen

Het is belangrijk dat u een goed en betrouwbaar adres weet te vinden die uw glasfolie op uw auto of gebouw kan aanbrengen. Bij ons bent u dan op de juiste plek, want glasfolie aanbrengen zit in ons bloed! In ons grote assortiment aan verschillende typen glasfolie, vindt u altijd wel iets dat bij u past. Wij hebben diverse glasfolies met elke een eigen specifiek doeleind. Zoekt u een manier om geen last meer te hebben van schittering op de weg als u rijft of wilt u graag uw kantoorpand zonwerend maken? Dan is het aanbrengen van glasfolie de perfecte oplossing. Voor zowel uw auto als gebouw hebben we verschillende opties, die we graag aan u uitleggen.

Glasfolie aanbrengen op uw auto

De wereld van zon- en warmtewerende glasfolie kent voor Luna Glass Tinting geen geheimen meer. Autodealers en occasioncenters weten ons dan ook snel te vinden. Wij zorgen ervoor dat de folie op professionele wijze wordt aangebracht, zodat uw Mercedes, Fiat of Tesla er stijlvol uitziet. De glasfolie is van uitermate hoge kwaliteit en is bestand tegen vrijwel alle schoonmaakmiddelen. Ook beschikt de folie over een krasvaste coating om lichte krassen te voorkomen. Tevens krijgt u van ons tien jaar garantie op de door ons aangebrachte glasfolie. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Wilt u ook overtuigd worden? U kunt zowel telefonisch, als via het online offerteformulier en via mail een offerte aanvragen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren.

Glasfolie aanbrengen op uw kantoorpand

Het aanbrengen van glasfolie op kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen is betaalbaar en bespaart energie. Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zo is glasfolie op uw pand goed voor het afstoten van warmte, het isoleren van het pand, de veiligheid, de privacy en een betere arbeidsproductiviteit. Ook is er de mogelijkheid om de glasfolie puur voor decoratieve doeleinden te gebruiken. Voor ieder van deze voordelen is er ook een specifieke folietype. Wij van Luna Glass Tinting geven u een betrouwbaar advies over de mogelijkheden voor uw gebouw. Wilt u dat wij glasfolie aanbrengen op uw pand? Vraag dan gerust een offerte aan en dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op