T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Glascoating

Wilt u graag het glas van uw auto laten coaten zodat de passagiers en uzelf minder last hebben van de schittering van het wegdenk en de warmte van de zon? Of bent u op zoek naar een bedrijf die uw kantoorpand kan verduisteren door middel van glascoating? Dan bent u bij Luna Glass Tinting aan het juiste adres. Met dank aan ons brede assortiment aan glasfolies, bieden wij voor elk probleem dé oplossing. Luna Glass Tinting maakt louter gebruik van raamfolie van hoge kwaliteit voor zowel het glas van auto’s als kantoorpanden en overige gebouwen. Glascoating is in verschillende tinten mogelijk, echter beschikt iedere soort glasfolie over zijn eigen specifieke doeleinde. We onderscheiden de opties om uw glas te laten coaten in glasfolies voor gebouwen en glasfolies voor auto’s. 

 Auto glas coaten 

 Bij Luna Glass Tinting heeft u keuze genoeg uit verschillende glasfolies, die voor de meest gangbare automerken van toepassing zijn. Of u nu een BMW, Peugeot, Citroen, Volkswagen of een Mercedes rijdt, Luna Glass Tinting kan elk glas van uw auto coaten. Bij ons kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten, wij verzekeren u dat uw auto zich in goede handen bevindt. Ons glasfolie assortiment bestaat uit een ruime keuze van diverse auto glas tinten. Deze variëren van donkere tinten (FG05) tot aan lichte tinten (FG80). Ieder folietype is voorzien van een eigen bijbehorende functie, hierom hebben wij voor ieder zijn wens een passende oplossing. Glascoating van het glas van uw auto gebeurt met glasfolie van hoogstaande kwaliteit wat speciaal ontworpen is om inkijk en warmte tegen te gaan. Als u de keuze voor glascoating op ons laat vallen, bent u verzekerd dat uw glas aan de wettelijke normen voldoet. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel en vrijblijvend een offerte aan. 

 Glas gebouw coaten 

 Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die kennis maken met de voordelen van glascoating. Niet alleen het glas van auto’s maar ook voor huizen en kantoorpanden. De glasfolie waar Luna Glass Tinting gebruik van maakt is van hoge kwaliteit. Bij ons brede assortiment kunt u terecht voor inbraak werende folie tot aan energiebesparende folie. Bij Luna Glass Tinting hebben we voor ieder gebouw of pand een passende optie. Met onze duurzame oplossing voor scholen, kantoorpanden, magazijnruimtes en overige gebouwen staat ons bedrijf ook hoog aangeschreven bij architectenbureaus, projectontwikkelaars, schildersbedrijven, glaszetters en gevelbouwers. Wilt u gebruik maken van onze dienst glascoating? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan om de opties te bespreken.

Waar u ook naar op zoek bent, bij Luna Glass Tinting gaat glascoating op professionele wijze. Wij hebben een scherp oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Heeft u nog vragen over glascoating? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op (0499) 37 60 60. Stuurt u liever een mail? Dan kunt ons bereiken op info@lunaglasstinting.nl. 

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op