T: (0499) 37 60 60 | Ma - Vr: 08:30 - 17:00 | E: info@lunaglasstinting.nl

Glas tinten

Wilt u het glas van uw kantoorpand of auto professioneel laten tinten? Dan helpt Luna Glass Tinting daar graag bij! Wij bieden u een breed assortiment in raamfolies aan. Door ons brede assortiment hebben wij voor elk probleem dé oplossing! Luna Glass Tinting maakt alleen gebruik van glasfolie van hoogstaande kwaliteit voor zowel gebouwen, kantoorpanden en autoruiten. Wij kunnen uw glas laten tinten in verschillende tinten, echter beschikt iedere soort glasfolie over een specifiek doeleinde. Om deze reden onderscheiden wij de opties om uw glas te tinten in glasfolie voor gebouwen en glasfolie voor auto’s

Glas van uw kantoorpand of huis tinten

Het aanbrengen van folie op uw gebouw is niet alleen betaalbaar en van hoge kwaliteit, maar het brengt ook veel andere voordelen met zich mee. Zo is het zeer energiebesparend, stoot het warmte af, isoleert het pand en zorgt het voor meer privacy. Voor ieder van deze voordelen is er ook een specifieke folietype. In ons brede assortiment kunt u terecht voor inbraak werende folie tot energiebesparende folie. Luna Glass Tinting biedt u naast duurzame oplossingen voor scholen, magazijnruimtes, kantoorpanden en overige gebouwen ook mogelijkheden tot glas tinten bij architectenbureaus, schildersbedrijven, projectontwikkelaars, gevelbouwers en glaszetters. Wilt u uw glas laten tinten? Vraag dan gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan om de opties te bespreken.

Autoglas laten tinten

U heeft keuze genoeg uit verschillende glasfolies die voor de meest gangbare automerken toepasbaar zijn. Of u nu een Kia, Opel, Renault of Mercedes rijdt, Luna Glass Tinting kan elk autoglas tinten. Bij ons bent u verzekerd dat uw auto zich in veilige handen bevindt, zo kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. Wij beschikken over een breed assortiment aan autoglas tinten. Deze zijn variërend van lichte tinten (FG80) tot zeer donkere tinten (FG05). Iedere folietype heeft een eigenfunctie en voor iedere wens hebben wij dan ook een uitkomst. Het tinten van je autoglas gebeurt met glasfolie van hoge kwaliteit, wat speciaal ontworpen is om inkijk en warmte tegen te gaan. Als u ervoor kiest om uw glas door ons te laten tinten, dan bent u verzekerd dat uw glas aan de wettelijke normen voldoet. Geïnteresseerd in wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wat voor doel u ook heeft: Luna Glass Tinting tint uw glas op professionele wijze. Wij hebben een scherp oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben over het tinten van uw glas, neem dan gerust eens contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op (0499) 37 60 60 en per mail kunt u ons bereiken op info@lunaglasstinting.nl.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op