Diensten

Luna Glass Tinting is specialist in het plaatsen van glasfolie en tint uw glas op professionele wijze. U bent bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van kwalitatief hoogstaande raamfolie op autoruiten, kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen.

Door ons brede assortiment van kwalitatief hoogstaande raamfolie hebben wij voor ieder doeleinde een geschikt folietype.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is duurzaamheid en oog voor kwaliteit. Wij voorzien u van uitgebreid advies op maat. Doordat wij meer dan 20 jaar praktijkervaring hebben en werken met professioneel opgeleide monteurs, zijn wij uitgegroeid tot een kwaliteitsleverancier van glasfolie.

De ontwikkeling van raamfolie gaat razendsnel en hierdoor komen er steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Zo is Luna Glass Tinting officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner, waarmee we de concurrentie ruimschoots voorblijven.

Wij bieden onder andere de volgende diensten aan: raamfolie aanbrengen, glas tinten en ramen blinderen.

Raamfolie aanbrengen

Het plaatsen raamfolie wordt gedaan door ervaren installateurs die het raamfolie precies op maat aanbrengen, zodat er geen hinderlijke bubbels of vouwen ontstaan. De ontwikkeling van raamfolie gaat bijzonder snel, hierdoor komen er steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt.

Wij brengen zowel raamfolie aan op auto’s en bedrijfswagens als op kantoorpanden en huizen. Het aanbrengen van raamfolie op huizen zorgt ervoor dat er niet direct binnen kan worden gekeken in woningen. Daarnaast kan het ook zorgen voor raamdecoratie.

Glas tinten

Het tinten van glas kan gebruikt worden voor autoruiten, kantoorpanden of huizen. Wij hebben een breed assortiment raamfolies, hierdoor hebben wij voor ieder probleem wel een oplossing.

Het aanbrengen van folie op een kantoorpand of huis brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het tinten van glas zeer energiebesparend, stoot het warmte af, werkt het isolerend en zorgt het voor meer privacy. Voor ieder doeleinde is er een specifiek folietype geschikt.

Het aanbrengen van folie op een autoruit zorgt ervoor dat inkijk en warmte wordt tegengegaan. Wij beschikken over een breed assortiment aan autoglastinten. De autoglas-tinten variëren van lichte tinten (FG80) tot zeer donkere tinten (FG05).

Wij zijn in staat om uw glas in verschillende kleuren te laten tinten en adviseren u graag over welke raamfolie het beste bij uw behoeften past.

Glas blinderen

Het blinderen van ramen zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen wordt gehouden en dat in de zomer de warmte buiten blijft. Wij beschikken over een breed assortiment aan raamfolies, voor zowel de auto als voor kantoorpanden en gebouwen. Elk autoglas kunnen wij blinderen.

Ieder type raamfolie heeft zijn eigen functie. Zo wordt voor het blinderen van autoruiten met name de donkerste tint gebruikt. Dit verbetert de privacy, omdat niet iedereen direct in de auto kan kijken.

Ook ramen van kantoorpanden worden vaak geblindeerd. Door de speciale folie komt het natuurlijk licht gewoon binnen, terwijl uw medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken dat ze door voorbijgangers gezien worden.

Waarom raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • Hoogwaardige folies
  • Officieel Saint-Gobain Solar Gard Premium Partner
  • Professioneel opgeleide monteurs
  • Uitgebreid advies op maat
  • 20+ jaar praktijk ervaring
  • Garantie tot 16 jaar

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat hieronder live met een van onze specialisten
Ma - Vr: 08:30 - 17:00

85 beoordelingen

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op